Vliegen naar Oberhausen

Oberhausen is een stadsdistrict in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Oberhausen is bij veel Nederlanders bekend vanwege zijn ligging bij de onbegrensde Autobahn in...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oberhausen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oberhausen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oberhausen

Kaart Oberhausen

Lees meer over Oberhausen

... Duitsland niet ver van de Nederlandse grens. Een grote trekpleister voor Oberhausen is het gigantische winkelcentrum CentrO. Centro in Oberhausen is het grootste winkelcentrum van Europa.

Oberhausen heeft nasst Centro nog een grote bezienswaardigheid, een ware must see. De Gasometer Oberhausen, een grote gashouder, opgenomen in de Europese industriële erfgoed route. Sinds 1988 is de gashouder buiten werking, in 1993 werd het omgetoverd tot een expositiecentrum, wat het tegenwoordig nog is. De Gasometer Oberhausen houdt geweldig veel indrukwekkende exposities, dit zorgde der mede voor dat Oberhausen samen met de rest van het Ruhr gebied in 2010 de Europese culturele hoofdstad was

Oberhausen zelf heeft geen eigen vliegveld, Dusseldorf International airport is de meest nabijgelegen luchthaven voor Oberhausen, op een dikke twintig kilometer afstand van het centrum van Oberhausen vandaan. Er zijn echter vanuit Nederland ook andere opties om naar Oberhausen te reizen, de gemakkelijkste en vaak ook goedkoopste manier van reizen is met de trein. Op onze site kunt u ook trein ticket aanbieders vergelijken met vliegticket aanbieders

Goedkoop naar Oberhausen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Oberhausen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Oberhausen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oberhausen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oberhausen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Oberhausen deals. Tip: voor een last minute Oberhausen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Oberhausen Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Oberhausen

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oberhausen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oberhausen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024