Vliegen vanaf Munster Osnabruck

Munster is een stadsdistrict gelegen in het noordwesten van Duitsland, op circa 45 kilometer van de Nederlandse grens. Munster is een middelgrote stad met circa 270.000 inwoners....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Munster Osnabruck voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Munster Osnabruck

Kaart Munster Osnabruck

Lees meer over Munster Osnabruck

... Munster profileert zich als een kunststad met vele terugkerende toonstellingen en exposities over de jaren.

25 kilometer ten noorden van Munster ligt het vliegveld Munster-Osnabruck International Airport. Woon je in het oosten van Nederland? Dan is het een optie om vanaf dit vliegveld te vertrekken in plaats van Schiphol. Vergelijk altijd de prijzen voor het goedkoopste ticket, vertrekken van een ander vliegveld scheelt vaak honderden euro's! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Münster Osnabrück Airport op Vliegveldinfo.nl.

Naar Munster toe? De beste optie is om met de internationale trein te reizen. NS Hispeed brengt je in 3 uur van Utrecht Centraal naar het centrum Munster. Je staat dus direct midden in de stad en hebt geen problemen met parkeren.

Naast dat je natuurlijk heerlijk kunt shoppen in Munster, biedt de stad veel meer. Het historische centrum wordt met veel liefde in stand gehouden, waardoor er nog gebouwen van meerdere eeuwen staan. De meeste bezienswaardigheden kun je gemakkelijk per voet bereiken vanaf de Prinzipalmarkt, die vlak bij het station ligt. Dit is dus een goed uitgangspunt om Munster te leren kennen.

Goedkoop naar Munster Osnabruck vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Munster Osnabruck? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Munster Osnabruck te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Munster Osnabruck? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Munster Osnabruck vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Munster Osnabruck deals. Tip: voor een last minute Munster Osnabruck vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Munster Osnabruck Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Munster Osnabruck  

Hoe lang is het vliegen naar Munster Osnabruck? De vluchtduur is 3 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Munster Osnabruck

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Munster Osnabruck aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Munster Osnabruck zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024