Vliegen naar Mannheim

Mannheim is een stad in het zuidwesten van Duitsland. Mannheim is een oude stad, maar ondanks dat vind je in de binnenstad weinig oude gebouwen, dit omdat Mannheim tijdens de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mannheim voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mannheim

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mannheim

Kaart Mannheim

Lees meer over Mannheim

... 30-jarigen oorlog volledig is verwoest. Het oudste gebouw in Mannheim is van 1698.

Mannheim heeft de bijnaam Quadratestadt, dit omdat de binnenstad is aangelegd in een schaakbordpatroon. Hierdoor zijn de huizen op een speciale manier genummerd. Onhandig maar waar: hierdoor heeft de binnenstad bijna geen straatnamen.

Sinds 2004 heeft Mannheim een eigen luchthaven, deze is echter klein en er wordt maar naar weinig bestemmingen gevlogen. De luchthaven van Frankfurt ligt op een kleine 65 kilometer afstand, waar je ook naar toe kunt vliegen, vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar het vliegveld van Frankfurt.

Een andere optie is om met de internationale trein te gaan. In de winter gaan er 6 treinen en in de zomer 7 treinen per dag naar Mannheim. Je kunt opstappen in Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal. De trein brengt je in een goede 5 uur (vanaf Amsterdam) naar hartje Mannheim.

Goedkoop naar Mannheim vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mannheim? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mannheim te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mannheim? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mannheim vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Mannheim kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Mannheim vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mannheim boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mannheim in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Mannheim Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mannheim  

Hoe lang is het vliegen naar Mannheim? De vliegtijd naar Mannheim bedraagt rond de 1 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Mannheim

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mannheim aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mannheim zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024