Vliegen naar Nouakchott

Vliegen naar Nouckchott Mauritania? Vanaf Amsterdam kan je de KLM Air France Nouckchott vlucht nemen een overstap in Parijs. Check ook de Royal Air Maroc Nouckchott vluchten voor een goed vergelijk. 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,200,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nouakchott voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Nouakchott

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Nouakchott

Kaart Nouakchott

Lees meer over Nouakchott

...

Nouakchott is de hoofdstad van Mauritanië met ongeveer één miljoen inwoners. Nouakchott is een van de grootste steden gelegen in en rondom de Sahara woestijn. Vanaf de onafhankelijkheid van het land in 1962 is Nouackchott flink gegroeid.

Bezienswaardigheden
Nouakchott heeft een aantal bezienswaardigheden waaronder vele marktjes waarvan de beroemdste de Nouakchott silver market is. In Nouakchott zijn ook een aantal stranden waarvan er één speciaal voor vissers is, waar heerlijke verse vis gekocht kan worden.

De stad heeft een universiteit, dit is tevens de enige universiteit van Mauritanië. Er studeren ongeveer 8000 studenten op de Université de Nouakchott. Er zijn wel veel basis- en middelbarescholen. De meest bekende zijn dan ook wel de American International School of Nouakchott en de Lycée Francais Théodore Monod school. Dankzij deze scholen is de jeugd in staat om Engels te spreken.

In het centrum van de stad is er een grote moskee, deze is gedoneerd door Saudi Arabië verder is er in het zuiden van de stad ook nog een moskee gedoneerd door Marokko. Ondanks dat de Islam daar het grootste geloof is, zijn er ook nog twee grote Katholieke kerken en kleinere kerken.

Vliegveld Nouakchott Mauritanië
Nouakchott International Airport is de luchthaven van Nouakchott. Dit vliegveld is gevestigd op korte afstand van de stad. Voor meer informatie over Noakchott Airport zie de website van de luchthaven.

Goedkoop naar Nouakchott vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Nouakchott? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Nouakchott te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nouakchott? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nouakchott vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Nouakchott deals. Tip: voor een last minute Nouakchott vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Nouakchott Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nouakchott  

Hoe lang is het vliegen naar Nouakchott? De vluchtduur naar Nouakchott bedraagt rond de 8 uur. Dit is inclusief overstap van 1 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Nouakchott

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nouakchott aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nouakchott zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024