Vliegtickets Ndjamena

Op zoek naar goedkope vliegtickets Ndjamena Tjaad? Hier vergelijken we voor jou de KLM Air France Paris Ndjamena met de Ndjamena Air Maroc vluchten en tref je elke dag de beste deals!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,128,-

Tix

aanbevolen v.a. € 812,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ndjamena voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ndjamena

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ndjamena

Kaart Ndjamena

Lees meer over Ndjamena

...

Ndjamena is de, in het uiterste westen gelegen, hoofdstad van het Afrikaanse Tjaad en ligt op de grens met Kameroen. De stad is tevens ook het financieel centrum van het land. Verwerken van vlees is de belangrijkste industrie van Ndjamena, maar de hoofdstad heeft ook een regionale markt voor vee, zout, dadels en granen. Ndjamena doet in veel opzichten aan een groot dorp denken, aangezien er veel huizen van modder zijn gebouwd en aan de rivierbedden nog steeds de boeren werken.

Aangezien Tsjaad vroeger verdeeld was in allerlei stammen kent het allerlei verschillende stijlen in muziek en kunst. Een plek waar je al die verschillende stammen kan zien is in het Chad National Museum en het Chad Cultural Centre. De muziekwereld van Tsjaad kent ook een paar ongewone instrumenten. Zo hebben zij de kakai, een soort lange dubbele trompet, die alleen door mannen wordt bespeeld bij speciale gelegenheden.

Het is zeker een aanrader om een dagje de stad uit te gaan en te genieten van het prachtige landschap van Tsjaad!  

De stad heeft een heerlijk tropisch klimaat en kent een droge- en een regentijd.

Ndjamena International Airport
Het is de enige stad in Tjaad met een interntionale luchthaven. Erzijn geen directe vluchten vanuit Amsterdam Schiphol naar Ndjamena International Airport. Maar je kan wel met KLM Air France vanaf Amsterdam of Brussel via Parijs naar Ndjamena vliegen.

Goedkoop naar Ndjamena vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ndjamena? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ndjamena te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ndjamena? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ndjamena vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ndjamena deals. Tip: voor een last minute Ndjamena vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ndjamena Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ndjamena  

Hoe lang is het vliegen naar Ndjamena? De vluchtduur is 8,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Ndjamena

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ndjamena aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ndjamena zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024