Vliegen naar Ndjamena

Ndjamena is de, in het uiterste westen gelegen, hoofdstad van het Afrikaanse Tjaad en ligt op de grens met Kameroen. De stad is tevens ook het financieel centrum van het land....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ndjamena voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ndjamena vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ndjamena vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ndjamena te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ndjamena? Geef je op voor de Ndjamena Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ndjamena vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ndjamena kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ndjamena in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ndjamena boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ndjamena in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ndjamena als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ndjamena

Hoe lang is het vliegen naar Ndjamena? De vluchtduur is 8,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ndjamena

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ndjamena o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ndjamena met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ndjamena. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ndjamena zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017