Vliegen naar Bangui

Vliegen naar Bangui Centraal Afrikaanse Republiek? KLM heeft i.s.m. partner AirFrance vluchten via Parijs. Maar ook Royal Air Maroc en Kenya Airways tonen hier hun actuele aanbiedingen!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,142,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bangui voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bangui

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bangui

Kaart Bangui

Lees meer over Bangui

...

Bangui is de hoofdstad van de Centraal Afrikaanse Republiek. Er wonen circa 620.000 mensen in Bangui. De stad ligt aan de rivier de Ubangi River, die zeker een bezoek waard is. Lekker een biertje drinken? Ga dan voor Mocaf, het lokale bier. Goedkoop & erg lekker!

Bangui ligt niet ver van de evenaar af, en dat betekent een warm (of heet) klimaat. Gemiddeld wordt het overdag zo'n 30 graden celsius, alhoewel in april 34 graden ook niet vreemd is. Het regenseizoen duurt van mei tot oktober, december en januari zijn de droogste maanden van Bangui.

Bangui Airport
De luchthaven van Bangui heet officieel Bangui M'Poko International Airport en heeft als IATA airport code BGF. Iedereen met een Europees paspoort mag Bangui in, maar je moet wel van te voren een visum regelen. De luchthaven ligt 7 kilometer ten noordwesten van de stad, vanaf het vliegveld kun je het beste een taxi nemen naar je hotel.

Tip: zorg voor cash voor je taxi en vergeet niet van te voren niet een prijs af te spreken, dat kan je een flinke discussie achteraf schelen.

Goedkoop naar Bangui vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bangui? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bangui te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bangui? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bangui vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bangui deals. Tip: voor een last minute Bangui vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bangui Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bangui  

Hoe lang is het vliegen naar Bangui? De vliegtijd naar Bangui bedraagt ongeveer 12 uur. Dit is inclusief een overstap van ongeveer 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Bangui

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Kenya Airways
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bangui aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bangui zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024