Vliegen naar Uruguay

De beste deals voor tickets Uruguay? Check de Uruguay aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Uruguay : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Montevideo
bestemming Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van de het Zuid-Amerikaanse land Uruguay gelegen aan de uitmonding van de rivier rio de la Plate.

Last minute vliegtickets Uruguay

Luchthavens in Uruguay

Kaart Uruguay

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Uruguay

Uruguay, officieel genaamd Republiek ten oosten van de Uruguay, is een land in Zuid-Amerika, gelegen ten oosten van Argentinië. De hoofdstad van Uruguay is Montevideo. Er wonen zo'n 3,5 miljoen mensen in Uruguay. Uruguay heeft een aantal prachtige vakantie oorden waaronder Punta del Este. Je vindt hier mooie stranden en resorts. Uruguay is nog niet zo bekend onder toeristen, de meeste toeristen komen vanuit Argentinië.

Vliegvelden Uruguay
Het belangrijkste vliegveld van Uruguay ligt bij Montevideo en heet International Airport de Carrasco. De luchthaven ligt net buiten de stad Montevideo. Vanaf Amsterdam vlieg je via Madrid naar Uruguay. Let op bij je boeking hoe lang je op Madrid moet wachten, dit kan je reistijd namelijk behoorlijk langer maken. Afhankelijk van de periode waarin je reist, kan een vlucht met twee tussenstops goedkoper zijn. Het nadeel hiervan is wel dat je ruim vaak lang onderweg bent. Vergelijk de prijzen van verschillende vliegtickets naar Uruguay goed met elkaar voor de voordeligste prijs.

Reizen naar Uruguay? Beste reisperiode
De seizoenen zijn in Uruguay omgekeerd. In juli is het winter en in januari is het zomer. In juli liggen de temperaturen in Montevideo tussen de 6 en 14 graden celsius, in januari liggen de temperaturen tussen de 17 en 28 graden. Dit komt natuurlijk vanwege de ligging ten zuiden van de evenaar. De beste reisperiode is dus van december t/m februari.

Bezoek een prachtige havenstad
Colonia del Sacramento is een koloniaal havenstadje in Uruguay. De historische delen van dit stadje zijn door UNESCO benoemd tot werelderfgoed. Het is dus absoluut de moeite waard om dit prachtige havenstadje te bezoeken. Uruguay is nog niet erg toeristisch, dus perfect om op je gemak te genieten van dit geweldige land. Wil je dus een onontdekt land bezoeken? Dan is Uruguay zeker een aanrader.

Goedkoop naar Uruguay vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Uruguay? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Uruguay te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Uruguay? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Uruguay vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Uruguay deals. Tip: voor een last minute Uruguay vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Uruguay Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Uruguay? 

De minimale vluchtduur van Amsterdam Schiphol naar International Airport Carrasco is 19 uur, inclusief een overstap van 4 uur in Sao Paulo.

Bijkomende kosten bij vluchten Uruguay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Uruguay aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Uruguay zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024