Vliegen naar Milos

Milos is een klein eiland dat onderdeel is van de Griekse Cycladen. De hoofdstad van het eilandje is Plaka, maar de populairste badplaats is Apollonia. Je vind daar een prachtig...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Milos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Milos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Milos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Milos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Milos? Geef je op voor de Milos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Milos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Milos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Milos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Milos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Milos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Milos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Milos

Hoe lang is het vliegen naar Milos? Er gaan geen directe vluchten naar Milos. Je moet minimaal een overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 7 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Milos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Milos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Milos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Milos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Milos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017