Vliegen naar Milos

Milos is een klein eiland dat onderdeel is van de Griekse Cycladen. De hoofdstad van het eilandje is Plaka, maar de populairste badplaats is Apollonia. Je vind daar een prachtig...   

> lees meer
Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 908,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Milos voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Milos

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Milos

Kaart Milos

Lees meer over Milos

... zandstrand omgeven door bomen, die op het heetst van de dag heerlijk schaduw bieden. Het beeld de 'Venus van Milos' dat werd gevonden in de 19e eeuw is nu te bewonderen in het Louvre in Parijs.


Milos kent een heerlijk klimaat, van april tot en met november ligt de temperatuur boven de 20 graden celsius. In de heetste maanden - juli en augustus - kan het overdag gerust 35 graden worden. Vermijd dus het heetst van de dag en geniet van een siesta. De zeetemperatuur in de zomer is heerlijk warm, zo rond de 25 graden celsius.


Als je wil vliegen naar Milos heb je doorgaans een overstap in Athene, je kunt ook overwegen een goedkoop ticket naar Athene te boeken en verder te reizen per ferry naar de haven van Adamas dat op nog geen 5 km van de luchthaven van Milos ligt. Vanuit Adamas kun je ook gaan eilandhoppen over de Cycladen.

Goedkoop naar Milos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Milos? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Milos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Milos? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Milos vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Milos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Milos vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Milos boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Milos in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Milos Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Milos  

Hoe lang is het vliegen naar Milos? Er gaan geen directe vluchten naar Milos. Je moet minimaal een overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 7 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Milos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Air France
 € 10,-
KLM
 € 10,-
Aegean Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Milos aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Milos met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Milos zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024