Vliegen naar Cycladen

De beste deals voor tickets Cycladen? Check de Cycladen aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Cycladen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Santorini
bestemming Santorini

Het eiland Santorini is bekend van de authentieke windmolens en blauwe daken. Dit bijzondere eiland vind je op 3,5 uur vliegen.

Vliegtickets Cycladen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Mykonos
bestemming Mykonos

Mykonos is een van de Cycladen. De gemiddelde vluchtduur is 3,5 uur. In de zomer gaan er verschillende charters. 

Luchthavens in Cycladen

Kaart Cycladen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Cycladen

De Cycladen zijn een goede bestemming als je wil eilandhoppen. Ermoupolis op Syros is de hoofdstad en de bekendste Cycladen zijn Santorini, Paros en Mykonos. Elk eiland heeft zijn eigen kenmerken, zo is Santorini met haar prachtige natuur de bekendste. Paros is erg bergachtig en heeft een van de drukste havens van de Egeïsche Zee. Tot slot biedt Mykonos de meeste uitgaansmogelijkheden. Dílos, ook wel het hart van de Cycladen genoemd, was lange tijd het commerciële en religieuze middelpunt van het Egeïsche zeegebied. Als je een bezoek brengt aan dit eiland, sla dan zeker het Terras van de Leeuwen niet over. Hier tref je nog vijf van de oorspronkelijk acht uit marmer vervaardigde leeuwen uit de 7eeeuw voor Christus.

Vliegtickets Cycladen

Internationale luchthavens tref je op Mykonos en Santorini. De vliegduur van Amsterdam naar Mykonos of Santorini is ongeveer 3,5 uur. Vanaf Athene kun je ook een binnenlandse vlucht boeken naar Naxos, Milos, Syros en Paros. De beste deals kun je scoren in het voor- en najaar. Mei, juni en september zijn geschikt wanneer je niet de hoofdprijs wil betalen voor een vliegticket, maar je toch lekker weer wil.

Goedkoop naar Cycladen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cycladen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cycladen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cycladen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cycladen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cycladen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cycladen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cycladen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cycladen in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cycladen Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten Cycladen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Aegean Airlines
- *
TUI.nl
- *
TUIFly.be
- *
Transavia
- *
Sunweb
 € 40,-
KLM
 € 10,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cycladen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cycladen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024