Vliegen naar Lesbos

Lesbos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, vlak onder de Turkse kust. Het eiland staat bekend om haar toerisme. Het Amfitheater in Mytilini is een grote toeristische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lesbos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lesbos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lesbos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lesbos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lesbos? Geef je op voor de Lesbos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lesbos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lesbos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lesbos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lesbos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lesbos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lesbos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lesbos

Hoe lang is het vliegen naar Lesbos? De vliegtijd vanaf Amsterdam naar Lesbos bedraagt ongeveer 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lesbos

Aanbieder
Reserveringskosten
Sunweb
 € 25,-
Corendon.com
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUIfly
 € 15,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lesbos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lesbos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lesbos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lesbos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017