Vliegen naar Paros

Genieten tot in je tenen? Paros is een geliefde bestemming voor een zonvakantie in Griekenland. Met zijn door de zon geblakerde dorpjes, fabelachtige stranden en mooie,...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 412,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Paros voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Paros

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Paros

Kaart Paros

Lees meer over Paros

... heuvelachtige en groene binnenland behoort Paros tot de mooiste onder de Griekse Cycladen eilanden.

Onder watersporters is Paros al langer bekend. Zowel (kite-) surfers als duikers en snorkelaars kunnen hier hun hart ophalen. Ook om te zwemmen is het zeewater van Paros ideaal, in de zomer ligt de gemiddelde zeetemperatuur rond de 22 graden celsius. De temperatuur overdag op Pharos ligt van juni t/m augustus rond de 28 graden, het regent dan nauwelijks. In mei, september en oktober liggen de temperaturen ook nog boven de 20 graden celsius en is het nog goed toeven op het eiland.

Vanuit Nederland en België is het aantal directe vluchten naar Paros beperkt. Meestal heeft de vlucht naar Paros een tussenstop in Athene. Het kans daarom soms een goed alternatief zijn om te vliegen naar Athene en vanaf daar de overtocht per boot te maken naar Paros. De ferry Athene - Paros doet er 5 uur over, de high-speed ferry is er in drie uur.

Goedkoop naar Paros vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Paros? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Paros te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paros? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paros vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Paros deals. Tip: voor een last minute Paros vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Paros Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Paros  

Hoe lang is het vliegen naar Paros? ER gaan helaas geen directe vluchten naar Paros. Je moet minimaal 1 overstap maken die meestal in Athena plaats vindt. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Paros

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Paros aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paros zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024