Vliegen naar Maputo

Maputo is de hoofdstad van Mozambique en ligt helemaal in het zuiden van dit land, niet ver van Swaziland en Zuid Afrika af. De internationale luchthaven van Maputo is tevens...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 821,-

KLM

aanbevolen v.a. € 990,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maputo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Maputo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Maputo

Kaart Maputo

Lees meer over Maputo

... de belangrijkste van heel Mozambique. Er wordt veel op Afrikaanse steden gevlogen, en op enkele Europese. Vanaf Amsterdam zul je altijd een overstap moeten maken, in bijvoorbeeld Nairobi, Johannesburg, Addis Abeba of Lissabon.

Van november tot en met maart is het regenseizoen in Maputo. De rest van het jaar is het droog met gemiddelde temperaturen van tussen de 24 en 28 graden celsius. De warmste maanden zijn januari en februari, met overdag gemiddeld 30 graden.

De stad Maputo kun je overdag prima per voet verkennen, pas hier in de avond en nacht wel mee op. Het is ook een hele ervaring om met de Tuk Tuk door de stad te trekken, of wat dacht je van het echte budgetvervoer de minibus? Deze bussen worden ook wel Chapa genoemd en hier zit je echt tussen de bevolking.

Om buiten de stad te komen is onder toeristen de trein een favoriet vervoermiddel. Hou er wel rekening mee dat de treinen langzaam rijden. Onder andere vind je hier verbindingen naar Zuid Afrika. Weinig tijd? Dan is een vlucht natuurlijk ook goed mogelijk.

Goedkoop naar Maputo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Maputo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Maputo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maputo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maputo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Maputo deals. Tip: voor een last minute Maputo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Maputo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Maputo  

Hoe lang is het vliegen naar Maputo? Er gaan geen directe vluchten naar Maputo. Je moet minimaal 2 overstappen maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 16 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Maputo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maputo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maputo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024