Vliegen naar Maputo

Maputo is de hoofdstad van Mozambique en ligt helemaal in het zuiden van dit land, niet ver van Swaziland en Zuid Afrika af. De internationale luchthaven van Maputo is tevens...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maputo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Maputo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maputo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maputo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maputo? Geef je op voor de Maputo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maputo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Maputo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Maputo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maputo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maputo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Maputo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Maputo

Hoe lang is het vliegen naar Maputo? Er gaan geen directe vluchten naar Maputo. Je moet minimaal 2 overstappen maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 16 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Maputo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Maputo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Maputo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Maputo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maputo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017