Vliegen naar Malatya

Malatya is een stad in het oosten van Turkije. De stad is jarenlang bezet geweest en daarom heeft het een heel bijzondere en interessante geschiedenis. Daarnaast vind je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malatya voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Malatya

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Malatya

Kaart Malatya

Lees meer over Malatya

... de Nemrut Dag in de nabije omgeving van Malatya, een tombe met daarbij prachtige beelden, die met de historie van Malatya en omgeving te maken heeft. Nemrut Dag is zo bijzonder dat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Voordelig vliegen naar Malatya
Schrijf je in voor onze gratis Flight-Alert service, om op de hoogte te blijven van de beste prijzen. Bepaal vooraf de prijs die je wil betalen en de datum van je reis. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van  de meeste luchtvaartmaatschappijen!

Beste reistijd Malatya
Malatya kent warme droge zomers en koele winters. In juli en augustus is de gemiddelde temperatuur overdag zelfs 34 graden Celsius. In de winter komt het kwik overdag net boven en vriespunt en duik deze er 's nachts weer onder.

Vliegen naar Malatya
Malatya heeft een internationale luchthaven, maar er wordt vooral op Istanbul gevlogen. Je zult hier dan ook waarschijnlijk overstappen, of op Frankfurt, waar ook enkele vluchten naar toe vliegen. Vanaf Malatya zijn er meerdere bus- en treinverbindingen naar verschillende andere Turkse steden. Het busstation ligt wel een stukje van het centrum van Malatya af, zo'n 5 kilometer van het centrum. Het treinstation ligt op 3 kilometer afstand van het centrum.

Goedkoop naar Malatya vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Malatya? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Malatya te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malatya? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malatya vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Malatya deals. Tip: voor een last minute Malatya vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Malatya Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Malatya  

Hoe lang is het vliegen naar Malatya? De vluchtduur is 7 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Malatya

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Malatya aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malatya zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024