Vliegen naar Malatya

Malatya is een stad in het oosten van Turkije. De stad is jarenlang bezet geweest en daarom heeft het een heel bijzondere en interessante geschiedenis. Daarnaast vind je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malatya voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Malatya

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Malatya

Kaart Malatya

Lees meer over Malatya

... de Nemrut Dag in de nabije omgeving van Malatya, een tombe met daarbij prachtige beelden, die met de historie van Malatya en omgeving te maken heeft. Nemrut Dag is zo bijzonder dat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Voordelig vliegen naar Malatya
Schrijf je in voor onze gratis Flight-Alert service, om op de hoogte te blijven van de beste prijzen. Bepaal vooraf de prijs die je wil betalen en de datum van je reis. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van  de meeste luchtvaartmaatschappijen!

Beste reistijd Malatya
Malatya kent warme droge zomers en koele winters. In juli en augustus is de gemiddelde temperatuur overdag zelfs 34 graden Celsius. In de winter komt het kwik overdag net boven en vriespunt en duik deze er 's nachts weer onder.

Vliegen naar Malatya
Malatya heeft een internationale luchthaven, maar er wordt vooral op Istanbul gevlogen. Je zult hier dan ook waarschijnlijk overstappen, of op Frankfurt, waar ook enkele vluchten naar toe vliegen. Vanaf Malatya zijn er meerdere bus- en treinverbindingen naar verschillende andere Turkse steden. Het busstation ligt wel een stukje van het centrum van Malatya af, zo'n 5 kilometer van het centrum. Het treinstation ligt op 3 kilometer afstand van het centrum.

Goedkoop naar Malatya vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malatya? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malatya te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malatya? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malatya vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Malatya kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Malatya vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malatya boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malatya in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Malatya Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Malatya  

Hoe lang is het vliegen naar Malatya? De vluchtduur is 7 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Malatya

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Malatya aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malatya met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malatya zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024