Vliegen naar Trabzon

Trabzon, ook bekend als Trebizonde, is een stad aan de noordoostkust van Turkije en is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie Trabzon. De stad heeft ongeveer 230.000...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 516,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Trabzon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Trabzon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Trabzon

Kaart Trabzon

Lees meer over Trabzon

... inwoners.

Trabzon, meer dan zon, zee en strand
Naast dat Tabzon een prachtige kustlijn heeft ligt het ook nog eens vlak bij het gebergte Pontic Mountains. Dit ruige gebergte is zeker een bezoekje waard. Tussen het gebergte en de zee ligt het enige stukje tropisch regenwoud van Europa.

Beste reistijd Turkije, vakantie Trabzon
In de zomer is het heerlijk toeven in Trabzon. Van juni tot en met oktober ligt de temperatuur boven de 20 graden Celsius, in juli en augustus wordt het overdag zelfs gemiddeld zo'n 27 graden Celsius. Het lichte zeebriesje zorgt voor een heerlijke verkoeling. De winters zijn een stuk koeler, met temperaturen overdag rond de 10 graden Celsius.

Luchthaven Trabzon, directe vlucht Trabzon?
Het vliegveld van Trabzon genaamd Luchthaven Trabzon (TZX) ligt op een tien minuten rijden van het stadscentrum van Trabzon vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Trabzon, je zult hoogstwaarschijnlijk vliegen via Istanbul.

Goedkoop naar Trabzon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Trabzon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Trabzon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Trabzon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Trabzon vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Trabzon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Trabzon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Trabzon boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Trabzon in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Trabzon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Trabzon  

Hoe lang is het vliegen naar Trabzon? De vluchtduur Trabzon is gemiddeld circa 7 a 8 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Trabzon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Sun Express
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Trabzon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Trabzon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024