Vliegen naar Adana

Goedkoop naar Adana vliegen? Voor alle drie van de vluchtroutes Brussel, Dusseldorf en Amsterdam Adana vergelijk je doorgaans de vliegtickets van drie Turkse luchtvaartmaatschappijen, Turkish Airline, Sun Express en Pegasus Airlines om de goedkoopste vlucht Adana te bemachtigen. Vergelijk de drie airlines vanaf de diverse vertrekluchthavens over ene langere tijd en je bent verzekert van een voordelige vliegreis.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 263,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 302,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 752,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Adana voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Adana

Kaart Adana

Lees meer over Adana

...

De stad Adana in het zuiden van Turkije is een ontwikkelde stad met veel universiteiten. De stad heeft meer dan 1,5 miljoen inwoners en ligt in het zuiden van van Turkije. De Middellandse Zee ligt op ongeveer 30 km van Adana. De stad is de hoofdstad van de provincie Adana en de vijfde stad van Turkije.

Goedkoop vliegen naar Adana
Schrijf je dan nu meteen in voor de gratis Flight-Alert service.Wij houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte kunnen houden van de beste deals. Wij vergelijken dagelijks namelijk alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen!

Tip: soms is het aanzienlijk voordeliger om vliegtickets Gazipasa te boeken. Deze luchthaven circa 250 kilometer ten westen van Adana. Bekijk ook de andere vliegtickets Turkije aanbiedingen.

De luchthaven van Adana
Het vliegveld met de code ADA bestaat al sinds 1937 en heet volledig Airport Adana Sakirpasa. Vlieg je naar Adana dan heb je vrijwel altijd een tussenstop op Istanbul. De luchthaven ligt op ongeveer 3,5 km buiten de stad.

Bezienswaardigheden Adana
Verlaten oude gebouwen naast nieuwe moderne gebouwen, maken de stad een interessante bezienswaardigheid. Enkele must see’s zijn het Adana Archeological Museum en de ‘s nachts prachtig verlichte Sabanci moskee die weerspiegelt in de Seyhan. Deze rivier doorkruist heel Adana en mondt ten noorden van de stad uit in twee grote, azuurblauwe meren.De stad staat bekend om haar traditionele gerecht: de Adana kebab. In vrijwel alle restaurants kun je dit malse lamsvlees bestellen, je hoeft dan alleen maar het magische woord ‘Adana’ te laten vallen en de obers weten wat er van hen verlangd wordt. Vaak is het vlees geserveerd op plat brood met wat gegrilde groentes als tomaten en een salade van paprika en uien erbij. Adana heeft een sterke economische groei doorgemaakt, deels vanwege de vruchtbare landbouwgrond wat weer te danken is aan de rivier Seyhan. Ook op toeristisch gebied ontwikkelde Adana zich snel. De eerste buitenlandse vluchten vlogen op deze bestemming in Turkije.

Beste reistijd vakantie Adana
Adana kent een mediterran klimaat met zachte winters. In het voorjaar en in de zomer is het erg warm. De temperatuur stijgt dan makkelijk boven de 30 graden. De kans op neerslag is tevens zeer klein. Heb je plannen voor een actieve vakantie dan is de herfst meer geschikt. Dan ligt de temperatuur gemiddeld rond de 24 graden en is de kans op neerslag vrij groot. 

Goedkoop naar Adana vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Adana? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Adana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Adana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Adana vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Adana deals. Tip: voor een last minute Adana vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Adana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Adana  

Hoe lang is het vliegen naar Adana? De vluchtduur Adana vanaf Schiphol Amsterdam bedraagt omstreeks 8 uur. Omdat er helaas geen directe bevinding tussen Amsterdam en Adana existeert neemt de vliegtijd aanzienlijk toe.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Adana

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Sun Express
 € 25,- -  € 39,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Adana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Adana zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024