Vliegen naar Ankara

Ankara is de hoofdstad van Turkije en de op een na grootste stad van het land (Istanbul wint het zowel qua oppervlakte als bevolkingsdichtheid). Het is een moderne stad met veel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ankara voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ankara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ankara vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ankara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ankara? Geef je op voor de Ankara Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ankara vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ankara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ankara in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ankara boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ankara in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ankara als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ankara

Hoe lang is het vliegen naar Ankara? De vluchtduur is ongeveer 4,5 uur bij een rechtstreekse vlucht. Kies je voor een vlucht met overstap (doorgaans in Istanbul) dan ben je al snel 6 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Ankara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Ukraine International Airlines Touroperators
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ankara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ankara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ankara. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ankara zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017