Vliegen naar Kayseri

Midden in Turkije ligt ligt de stad Kayseri. Toeristen komen vooral om het bijzondere natuurverschijnsel Cappadocië te zien. Kayseri zelf is ook de moeite waard, de stad...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Kayseri voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Kayseri

... is herkenbaar door Mount Erciyes, een berg van zo'n 3900 meter hoogte die je vanaf vrijwel elk plekje van de stad ziet. De berg ligt op 35 kilometer van Kayseri.


Goedkoop vliegen naar Kayseri
Schrijf je nu direct in voor de gratis Flight-Alert service. Zodat je dagelijks of wekelijks de beste aanbiedingen voor Kayseri ontvangt. Bepaal zelf wat je wil betalen voor een ticket. Daarnaast bepaal jij de datum van je reis naar Kayseri.

Beste reistijd Kayseri
Kayseri heeft een warm klimaat, met temperaturen die kunnen oplopen tot 40 graden of meer. Juni, oktober en november zijn dan ook de perfecte maanden op naar Kayseri af te reizen, zo vermijd je de warmte. Houd je van wintersport? Dan kun je ook heel goed in de wintermaanden naar Kayseri afreizen! In Kayseri zelf is het dan nog zo'n 17 graden Celsius, maar op de Erciyes ligt een prachtige skipiste op je te wachten.


Kayseri bezienswaardigheden
De stad heeft meer dan 850 duizend inwoners en ligt aan de voet van Mount Erciyes. De stad is erg gegroeid de laatste jaren mede door de economische groei. De stad heeft prachtige bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Cumhuriyet plein. Hier is ook het mooie ruiterstandbeeld van Mustafa Kemal Ataturk te vinden. Verder heeft Kayseri prachtige musea over haar historische verleden een mooi voorbeeld daarvan is het archeologisch museum.

Luchthaven Kayseri
Erkilet International Airport is het vliegveld van Kayseri. Er wordt op vele bestemmingen gevlogen. Er gaat helaas geen directe vlucht Kayseri vanaf Amsterdam, hierdoor bedraagt de vliegtijd Kayseri rond de 6 uur. De overstap van jouw reis naar Kayseri vindt meestal plaats in Istanbul.

Goedkoop naar Kayseri vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kayseri vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kayseri te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kayseri? Geef je op voor de Kayseri Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kayseri vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kayseri kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kayseri in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kayseri boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kayseri in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kayseri Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kayseri 

Hoe lang is het vliegen naar Kayseri? De vluchtduur Amsterdam Kayseri is 6 uur op een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Kayseri

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kayseri o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kayseri met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kayseri. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kayseri zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares