Vliegen naar Kayseri

Goedkoop vliegen naar Kayseri? Er zijn nogel wat verschuivingen: zo zijn Transavia en Corendon gestopt, maar kan je o.a. bij Sunexpress, Pegasus, Turkish Airlines & Tuifly nog wel regelmatig mooie vliegtickets Kayseri deals vinden. Hier zetten we de beste op een rij:

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 303,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 665,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 561,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kayseri voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kayseri

Kaart Kayseri

Lees meer over Kayseri

...

Midden in Turkije ligt ligt de stad Kayseri. Toeristen komen vooral om het bijzondere natuurverschijnsel Cappadocië te zien. Kayseri zelf is ook de moeite waard, de stad is herkenbaar door Mount Erciyes, een berg van zo'n 3900 meter hoogte die je vanaf vrijwel elk plekje van de stad ziet. De berg ligt op 35 kilometer van Kayseri.

Goedkoop vliegen naar Kayseri
Zit jij met de vraag: hoe kan ik goedkope vliegtickets Kayseri bemachtigen? Dan ben je bij het juiste adres. Via VliegenNaar vind je snel en gemakkelijk de voordeligste vluchten naar Kayseri Turkije door de diverse vertrekluchthavens, aanbieders en reisdata met elkaar te vergelijken en de beste Kayseri deals uit te lichten! Zit er geen ticket aanbieding Kayseri bij die je aanspreekt? Meld je dan aan voor de Flight Alert service en ontvang een bericht wanneer jouw  

Beste reistijd Kayseri
Kayseri heeft een warm klimaat, met temperaturen die kunnen oplopen tot 40 graden of meer. Juni, oktober en november zijn dan ook de perfecte maanden op naar Kayseri af te reizen, zo vermijd je de warmte. Houd je van wintersport? Dan kun je ook heel goed in de wintermaanden naar Kayseri afreizen! In Kayseri zelf is het dan nog zo'n 17 graden Celsius, maar op de Erciyes ligt een prachtige skipiste op je te wachten.


Bezienswaardigheden
De stad heeft meer dan 850 duizend inwoners en ligt aan de voet van Mount Erciyes. De stad is erg gegroeid de laatste jaren mede door de economische groei. De stad heeft prachtige bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Cumhuriyet plein. Hier is ook het mooie ruiterstandbeeld van Mustafa Kemal Ataturk te vinden. Verder heeft Kayseri prachtige musea over haar historische verleden een mooi voorbeeld daarvan is het archeologisch museum.

Luchthaven Kayseri
Erkilet International Airport is het vliegveld van Kayseri. Er wordt op vele bestemmingen gevlogen. Er gaat helaas geen directe vlucht Kayseri vanaf Amsterdam, hierdoor bedraagt de vliegtijd Kayseri rond de 6 uur. De overstap van jouw reis naar Kayseri vindt meestal plaats in Istanbul.

Goedkoop naar Kayseri vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kayseri? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kayseri te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kayseri? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kayseri vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kayseri deals. Tip: voor een last minute Kayseri vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kayseri Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kayseri  

Hoe lang is het vliegen naar Kayseri? De vluchtduur Amsterdam Kayseri is net iets meer dan 4 uur op een directe vlucht. Op een vlucht naar Kayseri met een overstap duurt de minimaal 6 uur en 25 minuten, al kan een overstap natuurlijk ook veel langer duren.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Kayseri

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Sun Express
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kayseri aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kayseri zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024