Vliegen naar Equatoriaal Guinea

Op zoek naar vluchten naar Equatoriaal Guinea? Check het aanbod en lees de tips!

Luchthavens in Equatoriaal Guinea

Kaart Equatoriaal Guinea

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Equatoriaal Guinea

Equatoriaal Guinea bestaat uit twee provincies, Rio Mundi en Bioko. In Rio Mundi vind je veel diersoorten, zoals olifanten, apen, nijlpaarden en krokodillen, terwijl je de koffie- en cacaoplantages juist meer op Bioko vindt. Deze grote verschillen komen doordat Bioko een eiland is ten noorden van Equatoriaal Guinea, aan de kust van Kameroen.

Equatoriaal Guinea kent een tropisch klimaat, het is er warm en nat. De regentijd is in Bioko van juli t/m januari, terwijl de natste maanden van Rio Mundi april, mei, oktober en december zijn. Van maart t/m april is het in Equatoriaal Guinea zo'n 35 graden celsius, de overige maanden liggen de temperaturen tussen de 20 en 30 graden.

Vanaf het vliegveld van Equatoriaal Guinea gaan geen rechtstreekse vluchten naar Amsterdam, je moet dus een overstap maken. Vanaf Amsterdam kun je via Frankfurt en Abuja (Nigeria) naar Malabo vliegen, op het eiland Bioko.

Tip: check voordat je naar Equatoriaal Guinea afreist altijd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Goedkoop naar Equatoriaal Guinea vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Equatoriaal Guinea? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Equatoriaal Guinea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Equatoriaal Guinea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Equatoriaal Guinea vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Equatoriaal Guinea kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Equatoriaal Guinea vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Equatoriaal Guinea boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Equatoriaal Guinea in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Equatoriaal Guinea Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Equatoriaal Guinea 

Hoe lang is het vliegen naar Equatoriaal Guinea? De vluchtduur is circa 14 a 15 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Equatoriaal Guinea

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Equatoriaal Guinea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Equatoriaal Guinea zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024