Vliegen naar Lulea

Lulea is een stad in het noorden van Zweden en ligt aan de Botnische golf. Lulea, in de volksmond Lule genoemd, heeft een kleine 50.000 inwoners. Het ligt aan de rivier de Lule,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lulea voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lulea

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lulea

Kaart Lulea

Lees meer over Lulea

... die in de Botnische golf stroomt. Lulea heeft een koud klimaat, in juli wordt het overdag gemiddeld zo'n 19 graden celsius, maar van november t/m maart komt het kwik zelden boven het vriespunt (in januari is het overdag zo'n -8 graden, 's nachts -16).

Lulea staat bekend vanwege de eerste Technische Universiteit van Zweden, toeristen kennen de plek vooral vanwege Church Village Gammelstad, een bezienswaardigheid die op de Werelferfgoedlijst van UNESCO staat.

Het vliegveld van Lulea ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van de stad. Er wordt vooral gevlogen op andere Scandinavische en Noord-Europese steden. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam.

Goedkoop naar Lulea vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lulea? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lulea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lulea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lulea vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lulea kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lulea vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lulea boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lulea in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lulea Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lulea  

Hoe lang is het vliegen naar Lulea? De vluchtduur is 4,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Lulea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lulea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lulea met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lulea zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023