Vliegen naar Lulea

Lulea is een stad in het noorden van Zweden en ligt aan de Botnische golf. Lulea, in de volksmond Lule genoemd, heeft een kleine 50.000 inwoners. Het ligt aan de rivier de Lule,...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 416,-

KLM

aanbevolen v.a. € 308,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lulea voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lulea

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lulea

Kaart Lulea

Lees meer over Lulea

... die in de Botnische golf stroomt. Lulea heeft een koud klimaat, in juli wordt het overdag gemiddeld zo'n 19 graden celsius, maar van november t/m maart komt het kwik zelden boven het vriespunt (in januari is het overdag zo'n -8 graden, 's nachts -16).

Lulea staat bekend vanwege de eerste Technische Universiteit van Zweden, toeristen kennen de plek vooral vanwege Church Village Gammelstad, een bezienswaardigheid die op de Werelferfgoedlijst van UNESCO staat.

Het vliegveld van Lulea ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van de stad. Er wordt vooral gevlogen op andere Scandinavische en Noord-Europese steden. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam.

Goedkoop naar Lulea vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Lulea? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Lulea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lulea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lulea vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Lulea deals. Tip: voor een last minute Lulea vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Lulea Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lulea  

Hoe lang is het vliegen naar Lulea? De vluchtduur is 4,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Lulea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lulea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lulea zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024