Vliegen naar Kokkola

Kokkola is een stad en gelijknamige gemeente in het westen van Finland. Kokkola is bij uitstek geschikt voor de fanatieke wandelaar met mooie wandelroutes en omgevingen.Kokkola...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kokkola voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kokkola

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kokkola

Kaart Kokkola

Lees meer over Kokkola

...e wandelroutes en omgevingen.

Kokkola Pietsaari Airport is de luchthaven van Kokkola en dit vliegveld ligt ongeveer 22 kilometer van het centrum af

Goedkoop naar Kokkola vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kokkola? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kokkola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kokkola? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kokkola vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kokkola kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kokkola vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kokkola boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kokkola in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kokkola Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kokkola  

Hoe lang is het vliegen naar Kokkola? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Kokkola. Je moet dus minimaal 1 tussenstop maken. Daarom is de vluchtduur tussen de 5 en 7 uur dat hangt af van de duur van de tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Kokkola

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kokkola aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kokkola met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kokkola zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023