Vliegen naar Kokkola

Kokkola is een stad en gelijknamige gemeente in het westen van Finland. Kokkola is bij uitstek geschikt voor de fanatieke wandelaar met mooie wandelroutes en omgevingen.Kokkola...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kokkola voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kokkola vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kokkola vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kokkola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kokkola? Geef je op voor de Kokkola Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kokkola vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kokkola kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kokkola in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kokkola boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kokkola in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kokkola als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kokkola

Hoe lang is het vliegen naar Kokkola? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Kokkola. Je moet dus minimaal 1 tussenstop maken. Daarom is de vluchtduur tussen de 5 en 7 uur dat hangt af van de duur van de tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Kokkola

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kokkola o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kokkola met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kokkola. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kokkola zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017