Vliegen naar Lugano

Lugano is de grootste Italiaanse sprekende stad van Zwitserland aan het gelijknamige Lugano meer. Lugano is een typisch Italiaanse stad qua architectuur en gevoel.

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lugano voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lugano

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lugano

Kaart Lugano

Lees meer over Lugano

...

Het Lugano meer is één van Zwitserland's meest gewilde locaties vanwege de overweldigende mooie natuur, romantische stad en de warme Italiaanse invloeden. 

Het is tevens een goede luchthaven voor vliegen naar het Comomeer.

Moeite met goedkope vliegtickets Lugano vinden of reis je met veel bagage? Dan is een treinreis vaak gunstig. In een kleine 10 uur reis je per trein van Amsterdam naar Lugano en het uitzicht is onbetaalbaar!

Goedkoop naar Lugano vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lugano? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lugano te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lugano? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lugano vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lugano kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lugano vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lugano boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lugano in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lugano Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lugano  

Hoe lang is het vliegen naar Lugano? De vluchtduur naar Lugano bedraagt 3 uur. Dit is inclusief tussenstop van 50 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Lugano

Aanbieder
Reserveringskosten
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
NS International
- *
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lugano aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lugano met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lugano zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024