Vliegen naar Friedrichshafen

Friedrichshafen is kleine Duitse stad met ongeveer 60.000 inwoners in de Deelstaat Baden-Wurttenburg. Friedrichshafen ligt aan de noordzijde van de Bodenzee, een gigantisch meer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Friedrichshafen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Friedrichshafen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Friedrichshafen

Kaart Friedrichshafen

Lees meer over Friedrichshafen

... dat zowel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bevat.

Friedrichshafen geniet vooral bekendheid door het Zeppelin bedrijf dat opgericht is in 1898. Het bedrijf produceerde een lange tijd tot de 2e wereldoorlog in Friedrichshafen Zeppelins. Tevens is er in Friedrichshafen elk jaar een terugkomend evenement ter ere van de fiets, waar ontzettend veel mensen elk jaar weer op af komen. Het evenement in Friedrichshafen genaamd Eurobike is een soort van Autorai voor de fietswereld, een erg leuk uitstapje voor de liefhebber! Een leuk uitstapje vanaf Friedrichshafen is München, deze Zuid Duitse metropool is natuurlijk vooral bekend

Het vliegveld van Friedrichshafen genaamd Friedrichshafen Bodensee-airport ligt op de rand van Friedrichshafen en is daardoor erg gemakkelijk bereikbaar. De luchthaven van Friedrichshafen biedt diverse mogelijkheden voor verder transport. Onder deze verbindingen met de binnenstad van Friedrichshafen vallen onder andere shuttle en normale bussen, de altijd aanwezige autoverhuurbedrijven en taxi's, maar zelfs ook een treinverbinding voor als u nog verder wenst te reizen! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Friedrichshafen Airport op Vliegveldinfo.nl.

In het wintersportseizoen zijn meerdere vluchten naar Friedrichshafen, omdat deze luchthaven veel gebruikt wordt door wintersporters naar het Vorarl gebergte en Zuid-Duitsland. Kijk in de winter zeker eens naar vluchten vanaf Rotterdam.

Goedkoop naar Friedrichshafen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Friedrichshafen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Friedrichshafen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Friedrichshafen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Friedrichshafen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Friedrichshafen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Friedrichshafen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Friedrichshafen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Friedrichshafen in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Friedrichshafen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Friedrichshafen  

Hoe lang is het vliegen naar Friedrichshafen? De vluchtduur is circa 2,5 uur. Bij een vliegreis naar Friedrichshafen met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Friedrichshafen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Friedrichshafen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Friedrichshafen met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Friedrichshafen zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024