Vliegen naar Friedrichshafen

Friedrichshafen is kleine Duitse stad met ongeveer 60.000 inwoners in de Deelstaat Baden-Wurttenburg. Friedrichshafen ligt aan de noordzijde van de Bodenzee, een gigantisch meer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Friedrichshafen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Friedrichshafen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Friedrichshafen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Friedrichshafen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Friedrichshafen? Geef je op voor de Friedrichshafen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Friedrichshafen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Friedrichshafen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Friedrichshafen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Friedrichshafen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Friedrichshafen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Friedrichshafen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Friedrichshafen

Hoe lang is het vliegen naar Friedrichshafen? De vluchtduur is circa 2,5 uur. Bij een vliegreis naar Friedrichshafen met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Friedrichshafen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
NS International
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Friedrichshafen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Friedrichshafen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Friedrichshafen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Friedrichshafen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017