Vliegen naar Bern

Vliegen van ams naar brn en op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bern, de mooie hoofdstad van Zwitserland? Er zijn geen rechtsreekse vluchten naar Bern, maar hieronder zetten we de alternatieve opties op een rij!

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bern voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bern

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bern

Kaart Bern

Lees meer over Bern

...

Vliegveld Bern Belp
De luchthaven van Bern, Airport Bern Belp, ligt ongeveer 10 km buiten de stad. Vanaf het vliegveld gaan uiteraard taxi's naar het centrum, die kosten ongeveer 30 Franc. Een goedkoper alternatief is de airport shuttle bus naar het treinstation in de stad. Deze kost ongeveer de helft.

Het is niet makkelijk een vlucht naar Bern te vinden, ook de KLM Bern vluchten zijn gestopt. Wij hebben voor dit seizoen geen andere luchtvaartmaatschappijen kunnen vinden met een verbinding vanuit Nederland of Belgie. Mocht je moeite hebben om goedkope vliegtickets naar Bern te vinden dan is  de reis per trein een aantrekkelijk alternatief.

Tip: wil je per vliegtuig reizen naar Bern? Ons advies is dan om vliegtickets Basel te boeken. Deze stad ligt maar op maar 75 kilometer afstand van Bern en er is een groot aanbod aan vluchten vanuit Nederland. De trein Basel - Bern doet er maar een uurtje over. In de voorverkoop, online via NS, boek je een ticket voor 35,-.

De oude binnenstad van Bern is zeker een bezoekje waard en zelfs zo geroemd dat het op de Unesco werelderfgoed lijst staat. Bern reis overigens ook een van de groenste hoofdsteden van Europa.

Leuke activiteiten in Bern zijn het huis van Einstein bezoeken, het beroemde Paul Klee museum te ontdekken of een bezoekje brengen aan de groeves waar beren in een bijna natuurlijke omgeving wonen. De rivier de Aare loopt dwars door Bern en biedt mogelijkheden voor het verkennen van de stad vanaf het water. Wie wil winkelen treft een waar walhalla met meer dan 6 kilometer aan galerijen en boetieks.

Naar een restaurant in Bern hoef je niet lang te zoeken. Je kunt een restaurant voor ieder budget vinden al moet je rekening houden met het relatief hoge prijspeil in Zwitserland. Ga wel zeker eens typisch Zwitsers fonduen!

Tip: ontdek Bern gratis per fiets. Bij Hirschengraben kun je 4 uur lang gratis fietsen meenemen. Je hoeft alleen een borg te betalen. Ook het openbaar vervoer is overigens gratis in Bern!

Goedkoop naar Bern vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bern? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bern te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bern? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bern vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bern deals. Tip: voor een last minute Bern vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bern Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bern  

Hoe lang is het vliegen naar Bern? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht naar Bern bedraagt 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Bern

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
D-reizen
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bern aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bern zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024