Vliegen naar Angola

De beste deals voor tickets Angola? Check de Angola aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Angola : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Luanda
bestemming Luanda

Vliegtickets naar Luanda boeken? Luanda is aan de kust gelegen en is tevens ook de hoofdstad van Angola. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Luanda. De vluchtduur naar Luanda bedraagt ongeveer 8 uur en 40 minuten.

Last minute vliegtickets Angola

Luchthavens in Angola

Kaart Angola

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Angola

Het Afrikaanse land is een bijzondere bestemming met veel ongerepte natuur. Niet veel reizigers hebben Angola nog ontdekt vanwege de burgeroorlogen die lang domineerden. Gelukkig is deze tijd voorbij in de oud Portugese kolonie, en openbaart het land zich weer als een fenomenale reisbestemming!


Goedkoop vliegen naar Angola met KLM
Vraag je je af hoe lang het vliegen is naar Angola? De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een reisduur van 11 tot 15 uur inclusief overstap. Maar met KLM kun je ook een directe vlucht Amsterdam – Luanda Angola boeken. Dan ben je circa 8,5 uur onderweg. Daarnaast zitten ze vaak ook bij de beste opties om goedkoop een vliegticket naar Angola te bemachtigen. Dus:  voor goedkope vliegtickets naar Luanda  Angola met enig comfort is KLM helemaal geen gekke optie.

Goedkope vliegtickets Belgie Angola
Zoals hierboven al aangegeven zijn de geodkoopste vliegtickets naar Angola meestal vanuit Brussel. Daarom vergelijken we hier voor jou meer airlines in Angola en airlines die naar Angola vliegen en alternatieve vliegvelden voor vertrek. 

De hoofdstad van Angola: Luanda
In Angola leven verschillende etnische groepen met ieder een eigen geloof en cultuur. In de steden zijn veel restanten van koloniale gebouwen te zien. Portugees is de officiële taal, maar er worden ook een hoop nationale talen gesproken.De hoofdstad van Angola, Luanda ligt aan de Atlantische Oceaan, en je kan hier dan ook zeker genieten van het strand. Wist je dat Angola een kustlijn heeft van wel 1.600 kilometer?

Bezienswaardigheden Angola

Een reis naar Angola is dan ook zeker de moeite waard vanwege de vele nationale parken, de prachtige langgerekte stranden, het tropische regenwoud en het indrukwekkende gras en savanne landschap. De hoofdstad Luanda heeft verreweg de meeste inwoners. Als je gaat vliegen naar Angola kom je hoogstwaarschijnlijk aan op de luchthaven van Luanda.

Wat is het klimaat in Angola?
Het tropische klimaat in dit West-Afrikaanse land zorgt voor een constant hoge temperatuur, hoge luchtvochtigheid en veel neerslag gedurende de herfst en wintermaanden. Vooral in de periode november tot mei kunnen er in een kort tijdsbestek bakken met regen uit de lucht vallen. 

Goedkoop naar Angola vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Angola? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Angola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Angola? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Angola vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Angola deals. Tip: voor een last minute Angola vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Angola Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Angola 

Hoe lang is het vliegen naar Angola? De vluchtduur Amsterdam Angola bedraagt minimaal 8 uur en 40 minuten. Amsterdam heeft in tegenstelling tot de luchthavens van Brussel en Düsseldorf wel een directe verbinding met de hoofdstad Luanda. Hierdoor loont het in termen van tijd om vanaf Amsterdam naar Angola te vliegen.De vliegtijd Brussel Angola bedraagt dan ook tenminste 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Angola

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Brussels Airlines
- *
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Angola aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Angola zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024