Vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen

De hoofdstad van de eilandengroep 'Spitsbergen' is Longyearbyen. Hier bevindt zich de enige internationale luchthaven van deze tot Noorwegen behorende eilandengroep. De Noren...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Longyearbyen Spitsbergen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Longyearbyen Spitsbergen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Longyearbyen Spitsbergen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Longyearbyen Spitsbergen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen? Geef je op voor de Longyearbyen Spitsbergen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Longyearbyen Spitsbergen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Longyearbyen Spitsbergen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Longyearbyen Spitsbergen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Longyearbyen Spitsbergen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Longyearbyen Spitsbergen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Longyearbyen Spitsbergen

Hoe lang is het vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen? De vluchtduur is 6 uur incl. een tussenstop van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Longyearbyen Spitsbergen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Longyearbyen Spitsbergen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Longyearbyen Spitsbergen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Longyearbyen Spitsbergen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Longyearbyen Spitsbergen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017