Vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen

De hoofdstad van de eilandengroep 'Spitsbergen' is Longyearbyen. Hier bevindt zich de enige internationale luchthaven van deze tot Noorwegen behorende eilandengroep. De Noren...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Longyearbyen Spitsbergen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Longyearbyen Spitsbergen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Longyearbyen Spitsbergen

Kaart Longyearbyen Spitsbergen

Lees meer over Longyearbyen Spitsbergen

... noemen het ook wel Svalbard, oftewel 'koude kust'. Spitsbergen heeft zijn naam te danken aan de Nederlander Willem Barentsz die de Noordelijke route naar Indië probeerde te vinden en onderweg de vele spitse bergen zag.

Spitsbergen ligt ruim ten noorden van de poolcirkel, maar dankzij de warme golfstroom zijn de kusten in de zomer grotendeels ijsvrij. Het is een bestemming voor de avontuurlijke reiziger. Er komen hier rendieren, poolvossen en ijsberen voor en in Longyearbyen bevinden zich enkele hotels / guesthouses. 

Erg populair onder reizigers zijn de, doorgaans prijzige, cruises naar Spitsbergen. Deze cruises kosten vaak het dubbele van een reis waarbij je zelf vlucht + hotel samenstelt. Vliegtickets naar Longyearbyen Spitsbergen vind je in de zomermaanden bij de verschillende vliegticket specialisten. Ook kun je ervoor kiezen om vlucht + hotel zelf samen te stellen.

Vliegen naar Spitsbergen kan vanaf Amsterdam, maar je moet wel rekening houden met 1 overstap/tussenstop in Noorwegen. De gemiddelde reisduur naar de luchthaven van Spitsbergen, genaamd Svalbard Airport Longyearbyen, bedraagt ongeveer 6 uur. Let wel goed op de overstaptijd, want als deze erg ongunstig is kan de totale reisduur oplopen tot meer dan 12 uur.

Goedkoop naar Longyearbyen Spitsbergen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Longyearbyen Spitsbergen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Longyearbyen Spitsbergen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Longyearbyen Spitsbergen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Longyearbyen Spitsbergen deals. Tip: voor een last minute Longyearbyen Spitsbergen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Longyearbyen Spitsbergen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Longyearbyen Spitsbergen  

Hoe lang is het vliegen naar Longyearbyen Spitsbergen? De vluchtduur is 6 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Longyearbyen Spitsbergen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Longyearbyen Spitsbergen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Longyearbyen Spitsbergen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024