Vliegen naar Togo

Togo, officieel de Togolese Republiek, is een klein land in het westen van Afrika, en een voormalig Franse kolonie. Er wordt hier dan ook nog altijd Frans gesproken. Het land ligt ingeklemd tussen Benin, Ghana en Burkina Faso. De hoofdstad van Togo is Lome en hier is een van de grootste havens van de omgeving gevestigd.

Goedkope vliegtickets Togo : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lome

Vergelijk goedkope vliegtickets Togo voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Togo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Togo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Togo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Togo? Geef je op voor de Togo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Togo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Togo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Togo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Togo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Togo in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Togo Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Togo? 

De vluchtduur van Amsterdam naar het Lome-Tokoin Airport in Togo is 10 uur en 45 minuten bij een vlucht met een overstap van een uur en een kwartier in Parijs, en een tussenstop in Accra.

Bijkomende kosten bij vluchten Togo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Togo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Togo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Togo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Togo zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares