Vluchten naar Togo

De beste deals voor tickets Togo? Check de Togo aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Togo : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lome
bestemming Lome

Voor een vlucht naar de hoofdstad van Togo maak je doorgaans een overstap op Parijs. Hiervandaan is een uitstekende verbinding.

Last minute vliegtickets Togo

Luchthavens in Togo

Kaart Togo

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Togo

Togo, officieel de Togolese Republiek, is een klein land in het westen van Afrika, en een voormalig Franse kolonie. Er wordt hier dan ook nog altijd Frans gesproken. Het land ligt ingeklemd tussen Benin, Ghana en Burkina Faso. De hoofdstad van Togo is Lome en hier is een van de grootste havens van de omgeving gevestigd.

Welke airlines vliegen naar Togo?
In Lome ligt de belangrijkste luchthaven van het land, Tokoin Airport. Togo heeft in totaal ongeveer 9 vliegvelden, waarvan er maar enkele verharde landingsbanen hebben. Vanaf Parijs wordt rechtstreeks gevlogen op Tokoin Airport. Vanaf Nederland maak je hier dus bijna altijd ook een overstap. Een vlucht naar Togo duurt ongeveer 9 uur, afhankelijk van de overstap. Vergelijk ook eens vluchten vanaf bijvoorbeeld Brussel. Een vlucht met meer dan 1 tussenstop kan soms goedkoper zijn, maar zorgt wel voor een lange reistijd.

De beste periode om naar Togo te vliegen
Togo kent een droog en warm klimaat. Aan de kust is het het gehele jaar door zo'n 27 graden Celsius, in het binnenland loopt dit op naar een graad of 30. Aan de kust zijn er twee regenseizoenen, van april tot en met juli en van september tot en met november, maar ook dan valt er maar af en toe een bui. De beste reisperiode is december tot januari, maar over het algemeen is Togo het hele jaar prima te doen.

Een exotisch paradijs in Afrika
Togo heeft lange tijd bekend gestaan als een paradijs. De prachtige stranden en exotische markten waren trekpleisters voor toeristen. Echter, de rellen over mensenrechten hebben het toerisme flink doen dalen. Inmiddels is het weer rustiger in Togo en liggen de parelwitte stranden er nog steeds. Tijd om te ontdekken dus! Togo is een voornamelijk christelijk land maar kent ook vele andere kleinere geloven.

Goedkoop naar Togo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Togo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Togo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Togo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Togo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Togo deals. Tip: voor een last minute Togo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Togo Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Togo? 

De vluchtduur van Amsterdam naar het Lome-Tokoin Airport in Togo is 10 uur en 45 minuten bij een vlucht met een overstap van een uur en een kwartier in Parijs, en een tussenstop in Accra.

Bijkomende kosten bij vluchten Togo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Togo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Togo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024