Vliegen naar Southampton

Vliegen naar Southampton vanaf Amsterdam? Sinds enige jaren kan je weer KLM Southampton tickets boeken na een korte afwezigheid. Maar zijn er nog meer luchtvaartmaatschappijen die op deze route vliegen? 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 229,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 229,-

KLM

aanbevolen v.a. € 189,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Southampton voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Southampton

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Southampton

Kaart Southampton

Lees meer over Southampton

...

Southampton is gelegen aan de zuidkust van Engeland. Een prachtige streek met historische marktstadjes en mooie gouden stranden. Southampton behoort overigens ook tot de grootste havensteden van Engeland. De haven wordt veelal gebruikt voor vrachtschepen voor de handel over de hele wereld, maar is ook een bekende haven voor cruises. Het bekendste schip dat in 1912 vertrok uit de haven van Southampton is de Titanic. 

Southampton - Isle of Wight
Vanuit Southampton kun je de ferry nemen naar het onder toeristen populaire en prachtige Isle of Wight. Ook is het nog steeds mogelijk per cruise vanuit Southampton de oversteek te maken naar New York. Een aanrader om te bezoeken is ook de jaarlijkse Southampton Boat Show.

Stedentrip Southampton
In Southampton zelf zijn de Romeinse invloeden nog altijd zichtbaar. In de Central Parks is vaak wat te doen en bieden veel mensen recreatiemogelijkheden. Huur eens een fiets en trek eropuit in Southampton en omgeving.

Directe vlucht Southampton
Er gaan na een tijd van afwezigheid weer rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Southampton. Toch zijn vliegtickets Southampton vanaf Amsterdam, maar ook Dusseldorf tickets Southampton, relatief erg kostbaar. Een voordelig alternatief is om een goedkope vlucht Londen te boeken en vanaf daar per bus of trein naar Southampton te reizen.

KLM Southampton vluchten 
KLM vliegtickets Southampton gezocht? Gelukkig biedt KLM weer vluchten aan tussen Amsterdam en Southampton, zelfs op dagelijkse basis! KLM is tevens de enige airline die een directe verbinding aanbiedt.

Luchthaven Southampton
Het vliegveld van Southampton, Southampton International Airport (SOU), ligt zo'n 7 kilometer buiten het centrum en is binnen een kwartiertje te bereiken per taxi. Daarnaast heeft Southampton een uitstekend busnetwerk. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Southampton Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Southampton vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Southampton? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Southampton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Southampton? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Southampton vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Southampton deals. Tip: voor een last minute Southampton vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Southampton Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Southampton  

Hoe lang is het vliegen naar Southampton? De vliegtijd naar Southampton bedraagt iets meer dan 1 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Southampton

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Southampton aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Southampton zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024