Vliegen naar Soedan

Soedan, ook wel Sudan genoemd, is een land in het noorden van Afrika. De officiële landstaal is Arabisch en de hoofdstad is Khartoem. Het oostelijke deel van Soedan grenst aan de Rode Zee. Het landschap bestaat grotendeels uit moeras, gebergte, savanne en woestijn en is over het algemeen vrij vlak. Net als in Egypte is de Nijl de belangrijkste rivier van het land. In het noorden van het land tref je de Sudd moerassen, een van de meest uitgestrekte moerasgebieden. 

 

Goedkope vliegtickets Soedan : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Khartoem

Vergelijk goedkope vliegtickets Soedan voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Soedan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Soedan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Soedan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Soedan? Geef je op voor de Soedan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Soedan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Soedan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Soedan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Soedan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Soedan in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Soedan Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Soedan? 

De vliegtijd van Amsterdam – Schiphol naar Khartoum International Airport in Soedan bedraagt ongeveer 6 tot 9 uur. Bij een overstap in Abu Dhabi of Nairobi loopt de vluchtduur snel op naar 15 tot 22 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Soedan

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Soedan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Soedan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Soedan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Soedan zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares