Vliegen naar Lodz

Lodz is de derde stad van het in Oost Europa gelegen Polen. De stad ligt ongeveer 130 kilometer ten zuidwesten van hoofdstad Warschau, ook veelal Warsaw geschreven. De stad Lodz...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lodz voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lodz

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lodz

Kaart Lodz

Lees meer over Lodz

... heeft bijna 739,000 duizend inwoners en ligt in het hart van Polen.

Voordelige vliegtickets naar Lodz
Schrijf je in voor de gratis Flight-Alert service om altijd verzekerd te zijn van de beste prijzen! Vertel ons wanneer je naar Lodz wil reizen en de prijs die je wil betalen. Wij vergelijken vervolgens alle tarieven van alle vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar Lodz. Wij sturen je dagelijks of wekelijks een update over de scherpste tarieven. Dit scheelt je een hoop onnodig zoek werk omdat wij dit voor je doen!

Bezienswaardigheden vakantie Lodz
Lodz is relatief een jonge stad omdat het pas echt opgang kwam in de 19de eeuw. Tijdens deze periode kwam er een zeer grote groei door de textielindustrie. Hierdoor kreeg Lodz de bijnaam het 'Manchester van het Oosten'. Symbool voor deze periode staat de White Factory. Gebouwd tussen 1835 en 1837 door Lidwig Geyer is was het de eerste fabriek met een mechanische molen voor spinnen en weven. In 1955 besloot men om van de White Factory een museum over de geschiedenis van textiel te maken. De stad heeft een van de grootste Joodse begraafplaatsen van Europa. De begraafplaats heeft meer dan 160,000 graven en de begraafplaats stamt uit 1892. Er liggen ook veel slachtoffers begraven van Tweede Wereldoorlog. In 1956 kwam er een monument ter nagedachtenis van de slachtoffers van de getto van Lodz.

Beste reistijd bezoek aan Lodz Polen
De wintermaanden zijn koud in Lodz met gemiddelde temperaturen van onder het vriespunt. Dit maakt een bezoek aan Lodz minder geschikt omdat het erg koud is. Tijdens de zomermaanden is de temperatuur over de 20 graden. Maar wel is er een aanzienlijke kans op neerslag.

Vliegveld in Lodz
Het vliegveld van Lodz is gelegen in het dorp Lublinek. Dit dorp ligt 6 km ten westen van Lodz. Er gaat een bus die je in 15 minuten naar het centrum van Lodz brengt. Daarnaast is het een mogelijkheid om via een reis van 10 minuten met de trein naar het centrum van Lodz te reizen. Het kan voordeliger zijn om via Warschau te vliegen. U kunt zo geld besparen er is een goede treinverbinding tussen Lodz en Warschau. De reistijd met de trein is ongeveer 1,5 uur maar kan financieel aantrekkelijker zijn.

Goedkoop naar Lodz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lodz? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lodz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lodz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lodz vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lodz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lodz vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lodz boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lodz in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lodz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lodz  

Hoe lang is het vliegen naar Lodz? De vliegtijd naar Lodz bedraagt 1 uur en 40 vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Lodz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lodz aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lodz met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lodz zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023