Vliegen naar Lodz

Lodz is de derde stad van het in Oost Europa gelegen Polen. De stad ligt ongeveer 130 kilometer ten zuidwesten van hoofdstad Warschau, ook veelal Warsaw geschreven. De stad Lodz...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lodz voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lodz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lodz vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lodz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lodz? Geef je op voor de Lodz Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lodz vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lodz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lodz in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lodz boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lodz in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lodz als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lodz

Hoe lang is het vliegen naar Lodz? De vliegtijd naar Lodz bedraagt 1 uur en 40 vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Lodz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lodz o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lodz met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lodz. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lodz zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017