Vliegen naar Karlstad

Rechtstreeks vliegen naar Karlstad Zweden kan helaas niet vanuit Nederland. Maar je kan wel een ticket Karlstad boeken met stop of overstap.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Karlstad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Karlstad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Karlstad

Kaart Karlstad

Lees meer over Karlstad

...

Karlstad ligt ten westen van Stockholm. Karlstad ligt aan de doorgaande weg die de hoofdsteden van Zweden en Noorwegen met elkaar verbindt: Oslo en Stockholm. Daarnaast ligt Karlstad aan het grootste meer van Zweden, het Vanermeer. Dit is ook door de hele stad te zien, overal vind je meertjes, rivieren en bruggen. Dat geeft de stad een speciale allure!

In Karlstad kun je goed overnachten, of je nu een budget slaapplek zoekt of een luxer hotel. In het Karlstad Youth Hostel slaap je al voor iets meer dan 20 euro per nacht, maar er zijn ook genoeg luxueuze hotels te vinden waar je compleet in de watten wordt gelegd.

Värmland Airport 
Karlstad Airport is een klein vliegveld en heet eigenlijk Värmland. Vanaf Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten en maak je hoogstwaarschijnlijk een overstap, Meestal gaat het eerste deel van je vlucht naar Kopenhagen of Stockholm.

Zijn de vliegreizen naar Karlstad je echt te prijzig? Klik dan op het kaartje met luchthavens dichtbij rechts op deze pagina. Zoals je ziet is het nog geen 200 km. rijden naar Oslo en daar boek je vaak al vliegtickets naar toe onder de 100,- euro!

Goedkoop naar Karlstad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Karlstad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Karlstad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Karlstad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Karlstad vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Karlstad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Karlstad vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Karlstad boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Karlstad in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Karlstad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Karlstad  

Hoe lang is het vliegen naar Karlstad? De vluchtduur is ongeveer 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Karlstad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Karlstad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Karlstad met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Karlstad zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023