Vliegen naar Linkoping

Linkoping city is de hoofdstad van de gemeente Linkoping in Zweden en huist Linkoping Univeristy, een belangrijke Zweedse Universiteit. De stad heeft twee belangrijke jaarlijkse...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 519,-

KLM

aanbevolen v.a. € 224,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Linkoping voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Linkoping

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Linkoping

Kaart Linkoping

Lees meer over Linkoping

... evenementen: het Linköping Jazz & Blues Festival (april) en het Linkopings Folk Muziek Festival (oktober).

Wil je goedkoop naar Linkoping vliegen?
Vluchten Amsterdam Linkoping airport zijn er o.a. van KLM. Onze Nederlandse trots vliegt tegenwoordig zelfs 3x per dag naar deze Zweedse stad. Dit gaat om een dricte vlucht Amsterdam - Linkoping zonder overstap of stop. Maar op deze pagina tref je ook enkele andere, soms gunstigere alternatieven. Het kan ook goedkoper uitpakken om op Stockholm te vliegen, waar de vliegtickets doorgaans scherper geprijsd zijn! De fijnste periode om naar Linkoping te reizen is het voorjaar of de zomer. Het weer in Linkoping is dan heerlijk (kan oplopen tot 30 graden in juli!

Goedkoop naar Linkoping vliegen? 5 Tips:

  • De goedkoopste vlucht Linkoping is zelden met KLM. Maar zoals je ziet kan je ook bij KLM veel besparen door te kiezen voor een vlucht Dusseldorf - Linkoping of Brussel - Linkoping. Handig weetje voor wie nabij de grens woont!
  • Goedkoop retourtje Linkoping boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Linkoping in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!
  • Geef je op voor de Linkoping flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Linkoping vliegticket aanbiedingen!
  • Goedkope vlucht Amsterdam - Linkoping in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Linkoping Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Linkoping  

Hoe lang is het vliegen naar Linkoping? De vluchtduur bij een directe vlucht is een uur en 45 minuten. Er gaan geen vluchten met een overstap naar Linkoping.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Linkoping

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Linkoping aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Linkoping met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Linkoping zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024