Vliegen naar Joensuu

Veel mensen die naar Joensuu vliegen willen een bezoek brengen aan het unieke Koli National Park in Finland. Dit park ligt aan de oevers van het Pielinen-meer en was in het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Joensuu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Joensuu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Joensuu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Joensuu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Joensuu? Geef je op voor de Joensuu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Joensuu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Joensuu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Joensuu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Joensuu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Joensuu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Joensuu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Joensuu

Hoe lang is het vliegen naar Joensuu? De vluchtduur is 4,5 uur, maar het kan tot 10 uur oplopen in verband met de duur van de tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Joensuu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Joensuu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Joensuu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Joensuu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Joensuu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017