Vliegen naar Joensuu

Veel mensen die naar Joensuu vliegen willen een bezoek brengen aan het unieke Koli National Park in Finland. Dit park ligt aan de oevers van het Pielinen-meer en was in het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Joensuu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Joensuu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Joensuu

Kaart Joensuu

Lees meer over Joensuu

... verleden een heilige plek. Daarnaast wordt het landschap in dit park beschouwd als het oude, culturele landschap van Finland. 's Winters kan er bovendien geskied worden in Koli. Het park ligt op een uurtje rijden van Joensuu. 

Joensuu zelf is vooral een levendig en snel groeiend stadje aan de oevers van de rivier die uitmondt in één van de meer dan 1000 meren in de omgeving. Er is een universiteit waardoor het van oorsprong industriële plaatsje is uitgegroeid tot gezellig stadje met verschillende bars en restaurantjes. Ook zijn er een aantal musea, gezellige markten en vindt er jaarlijks een populair rock festival plaats in het tweede weekend van juli. Het Ilosaarirock Festival is één van de oudste van Europa en al lang van tevoren uitverkocht.

Op zoek naar goedkope vluchten naar Joensuu? Vanuit Amsterdam vertrekken dagelijks vluchten naar Helsinki waar je kunt overstappen naar Joensuu. Let goed op de overstaptijd! De totale reisduur blijft dan beperkt. Wil je, je trip naar Joensuu combineren met een stedentrip Helsinki? Dat is ook mogelijk door te kiezen voor ruime overstaptijden. Voor de goedkoopste vluchten naar Joensuu is het altijd verstandig om ook een vertrek vanaf Brussel of Dusseldorf mee te nemen in je vergelijk.

De luchthaven van Joensuu ligt op ongeveer 10 minuten per lokale bus van het centrum. Ook staan er na iedere vlucht genoeg taxi's. 

Goedkoop naar Joensuu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Joensuu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Joensuu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Joensuu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Joensuu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Joensuu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Joensuu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Joensuu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Joensuu in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Joensuu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Joensuu  

Hoe lang is het vliegen naar Joensuu? De vluchtduur is 4,5 uur, maar het kan tot 10 uur oplopen in verband met de duur van de tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Joensuu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Joensuu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Joensuu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Joensuu zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023