Vliegen naar Jinan

Jinan is een stad in het oosten van China, het ligt een vierhonderd kilometer onder Peking. De stad staat bekend om haar warmwaterbronnen. Jinan heeft warme, natte zomers en...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 604,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jinan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Jinan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Jinan

Kaart Jinan

Lees meer over Jinan

...tte zomers en koude droge winters. In juli is de temperatuur overdag zo'n 32 graden celsius, in januari is dat slecht 7 graden. De beste reistijd is dan ook april, september of oktober, de temperatuur is aangenaam en het is redelijk droog.


33 kilometer ten noordoosten van Jinan ligt het vliegveld. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam, je zult hoogstwaarschijnlijk in een Chinese stad een overstap maken.


In de omgeving van Jinan vind je prachtige bezienswaardigheden, zoals Mount Taishan, die een plekje op de Werelderfgoedlijst van UNESCO heeft veroverd.

Goedkoop naar Jinan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jinan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jinan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jinan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jinan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Jinan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Jinan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jinan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jinan in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Jinan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jinan  

Hoe lang is het vliegen naar Jinan? De vluchtduur is ongeveer 17 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Jinan

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jinan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jinan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024