Vliegen naar Inverness

Inverness is een stad gelegen in de Schotse Hooglanden. Het is een goed uitgangspunt om dit prachtige stuk natuur te leren kennen. Ook de cultuur in Inverness en omgeving is...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 162,-

KLM

aanbevolen v.a. € 159,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 138,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Inverness voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Inverness

Kaart Inverness

Lees meer over Inverness

... interessant, waarvan de Schotse rokken en de doedelzakken natuurlijk het bekendst zijn. Maar heb je ook wel eens van de Highland Games gehoord? Dit evenement stampt uit de middeleeuwen en de stoerste mannen van Schotland wagen zich aan deze spelen, waar onder andere boomstam werpen op het programma staat.

Wat is de beste tijd voor een vakantie Inverness?
Schotland staat natuurlijk niet bekend om haar heerlijke klimaat, maar in juni, juli en augustus is het toch gemiddeld een graad of 17 overdag. In Inverness is het zelfs het langs licht van het hele Verenigd Koninkrijk, en bij mooi weer kan de temperatuur zelfs oplopen tot meer dan 25 graden. Wel kan het af en toe regenen.

Directe vlucht Amsterdam Inverness?
Het vliegveld van Inverness ligt 15 kilometer ten oosten van de stad, er gaan helaas geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam. 

Goedkoop naar Inverness vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Inverness vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Inverness te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Inverness? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Inverness vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Inverness kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Inverness vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Inverness boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Inverness in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Inverness Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Inverness  

Hoe lang is het vliegen naar Inverness? De vluchtduur Inverness vanaf Amsterdam is omstreeks 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 6 ,-
Lissabon
€ 5 ,-
Milaan
€ 20 ,-
Rome

Bijkomende kosten bij vluchten Inverness

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
Transavia
- * -  € 28,-
TUI.nl
 € 25,- -  € 28,-
Air France
 € 10,-
De Vakantiediscounter
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Inverness aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Inverness met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Inverness zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020