Vliegen naar Inverness

Inverness is een stad gelegen in de Schotse Hooglanden. Het is een goed uitgangspunt om dit prachtige stuk natuur te leren kennen. Ook de cultuur in Inverness en omgeving is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Inverness voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Inverness vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Inverness vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Inverness te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Inverness? Geef je op voor de Inverness Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Inverness vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Inverness kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Inverness in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Inverness boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Inverness in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Inverness als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Inverness

Hoe lang is het vliegen naar Inverness? De vluchtduur Inverness vanaf Amsterdam is omstreeks 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Inverness

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
Transavia
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Inverness o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Inverness met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Inverness. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Inverness zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017