Vliegen naar Inverness

Weke maatschappijen vliegen naar Inverness Schotland? Hier zetten we voor jou de beste deals van voor een vlucht Amsterdam - Inverness, Brussel - Inverness en Dusseldorf - Inverness op een rij!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 290,-

KLM

aanbevolen v.a. € 225,-

Cheaptickets.be

aanbevolen v.a. € 545,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Inverness voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Inverness

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Inverness

Kaart Inverness

Lees meer over Inverness

...

Inverness is een stad gelegen in de Schotse Hooglanden. Het is een goed uitgangspunt om dit prachtige stuk natuur te leren kennen. Ook de cultuur in Inverness en omgeving is interessant, waarvan de Schotse rokken en de doedelzakken natuurlijk het bekendst zijn.


Ticket Inverness boeken 
Rechtstreekse vlucht naar Inverness? Boek dan een Amsterdam - Inverness KLM vlucht. Dit zijn directe vluchten naar Inverness met KLM Cityhopper voor een redelijke prijs. Je bent in 1 uur 40 minuten op je bestemming.

Inverness vliegveld
Inverness Airport is een belangrijke luchthaven voor de Schotse Hooglanden. Het vliegveld van Inverness ligt 15 kilometer ten oosten van de stad. 

Highland Games
Heb je wel eens van de Highland Games gehoord? Dit evenement stampt uit de middeleeuwen en de stoerste mannen van Schotland wagen zich aan deze spelen, waar onder andere boomstam werpen op het programma staat.

Wat is de beste reistijd?
Schotland staat natuurlijk niet bekend om haar heerlijke klimaat, maar in juni, juli en augustus is het toch gemiddeld een graad of 17 overdag. In Inverness is het zelfs het langs licht van het hele Verenigd Koninkrijk, en bij mooi weer kan de temperatuur zelfs oplopen tot meer dan 25 graden. Wel kan het af en toe regenen.

Goedkoop naar Inverness vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Inverness? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Inverness te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Inverness? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Inverness vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Inverness kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Inverness vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Inverness boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Inverness in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Inverness Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Inverness  

Hoe lang is het vliegen naar Inverness? De vluchtduur Inverness vanaf Amsterdam is omstreeks 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Inverness

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Inverness aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Inverness met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Inverness zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024