Vliegen naar Edinburgh

De beste deals voor vliegtickets Edinburgh zoeken? Tsja .. goedkoop naar Edinburgh, wie wil dat nou niet? De Schotse hoofdstad is namelijk het absolute het citytrip geheim van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Edinburgh voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Edinburgh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Edinburgh vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Edinburgh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Edinburgh? Geef je op voor de Edinburgh Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Edinburgh vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Edinburgh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Edinburgh in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Edinburgh boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Edinburgh in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Edinburgh als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Edinburgh

Hoe lang is het vliegen naar Edinburgh? De vluchtduur Amsterdam Edinburgh op een directe vlucht neemt doorgaans 1,5 uur in beslag, terwijl een vliegreis met overstap al gauw 3 tot 5 uur kan duren.

Bijkomende kosten bij vluchten Edinburgh

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Edinburgh o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Edinburgh met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Edinburgh. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Edinburgh zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017