Vliegen naar Dundee

Dundee is de 4e stad van Schotland gelegen in het middenwesten van het land aan de noordelijke oever van de rivier de Firth of Tay die uitmondt in de Noordzee.   De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dundee voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dundee

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dundee

Kaart Dundee

Lees meer over Dundee

...p;  De bijnaam van Dundee ligt in het verlengde van haar industrieën en is The City of Jute, Jam and Journalism.

Vliegen naar Dundee, een ticket naar de historie
Dundee is van oudsher een echte studentenstad met wel twee universiteiten en een studenten bevolking van wel 17.000. Dundee heeft een paar in het oog springende bezienswaardigheden veel daterend van een paar eeuwen geleden. Voorbeelden van deze pracht, praal en historische waarde in Dundee zijn Claypotts Castle uit de 16e eeuw, St Mary´s Tower wat tevens het oudste gebouw in Dundee is en the Dundee Law. The Dundee Law is een voormalige vulkaan in het centrum van Dundee waar ook het oorlogsmonument voor de slachtoffers van beide wereldoorlogen plaats vindt. Dundee Law is tevens een prachtige uitkijkpost om over heel Dundee heen te kijken!

De luchthaven van Dundee.
Het vliegveld van Dundee genaamd Dundee airport ligt op de noordelijke oever van de Firth of Tay op ongeveer 5 kilometer rijden van het centrum van Dundee vandaan. De luchthaven van Dundee biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming in en rondom Dundee, zo kunt u met de bus naar het stadscentrum maar ook naar het treinstation, u kunt een korte taxirit nemen of natuurlijk een auto huren bij één van de vele autoverhuurbedrijven.

Directe vlucht Dundee vanaf Amsterdam?
Het is helaas niet mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol direct te vliegen op Dundee airport, er dient meestal een overstap gemaakt te worden op Londen. Ook kun je ervoor kiezen om voordelig te vliegen naar het nabije Edinburgh of Glasgow wat tevens bijna om de hoek ligt.

Goedkoop naar Dundee vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Dundee? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Dundee te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dundee? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dundee vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Dundee deals. Tip: voor een last minute Dundee vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Dundee Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dundee  

Hoe lang is het vliegen naar Dundee? De vluchtduur Amsterdam Dundee is doorgaans circa 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Dundee

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dundee aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dundee zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024