Vliegen naar Schotland

Reizen naar Schotland met het vliegtuig? Schotland ligt in het uiterste noorden van Groot Brittannië, maar met het vliegtuig ben je er zo het is dus zelfs een geschikte bestemming voor een weekendje weg! Met haar prachtige landschap, indrukwekkende steden en natuurlijk heerlijke whiskey is Schotland een geweldige bestemming voor een ontdekkingsreis: of dit nu een rondreis of korte vakantie is. Hier tref je tips voor je reis, een overzicht luchthavens in Schotland, de verbindingen van de luchtvaartmaatschappijen die naar Schotland vliegen en spot je makkelijk en snel waar je de voordeligste vluchten naar Schotland kunt boeken.

Goedkope vliegtickets Schotland: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Edinburgh
Vliegtickets Schotland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Glasgow

Goedkoop naar Schotland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Schotland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Schotland te vinden!
  • Naar Schotland vliegen? Geef je dan zeker op voor onze gratis Flight Alert service. Jij geeft aan wat je wilt betalen en wij houden je op de hoogte van nieuwe Schotland vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Schotland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Schotland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Schotland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vluchten Schotland boeken in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Schotland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Schotland

Hoe lang is het vliegen naar Schotland? De vluchtduur is circa 1,5 uur bij een directe vlucht vanuit Nederland naar Schotland of vanuit Belgie naar Schotland.

Bijkomende kosten bij vluchten Schotland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Schotland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Schotland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Schotland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Schotland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017