Vliegen naar Stornoway

Stornoway origineel geschreven als Steornabhagh is een stad op het Schotse eiland Leodhas in de Buiten Hebriden en vormt de hoofdplaats van het archipel. Stornoway ligt op het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Stornoway voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Stornoway vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Stornoway vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Stornoway te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Stornoway? Geef je op voor de Stornoway Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Stornoway vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Stornoway kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Stornoway in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Stornoway boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Stornoway in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Stornoway als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Stornoway

Hoe lang is het vliegen naar Stornoway? Vanuit Schiphol vliegt u naar Southampton deze vlucht duurt 1 uur en 15 minuten. Vanuit Southampton vliegt u 1 uur en 35 minuten naar Edinburgh. De vliegtijd vanuit Edinburgh naar Stornoway bedraagt 1 uur en 5 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Stornoway

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Stornoway o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Stornoway met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Stornoway. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Stornoway zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017