Vliegen naar Stornoway

Stornoway origineel geschreven als Steornabhagh is een stad op het Schotse eiland Leodhas in de Buiten Hebriden en vormt de hoofdplaats van het archipel. Stornoway ligt op het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 285,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Stornoway voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Stornoway

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Stornoway

Kaart Stornoway

Lees meer over Stornoway

... oosten van het eiland aan de kust en vormt het aankomst punt van de veerpont. 

Stornoway is een relatief kleine plaats maar heeft toch een indrukwekkend oorlogsmonument, een museum genaamd Museum nan Eilean dat samen gaat met het culturele centrum van het eiland genaamd An Lanntair. Echter het pareltje van Stornoway is het Lewis Castle College waar een universiteitscampus in gevestigd zit uit de 19e eeuw dat uitkijkt over de haven van Stornoway.

Stornoway is nog steeds een echt kerkelijke plaats met wel tien kerken waaronder de grootste Presbyteriaanse kerk van het Verenigde Koninkrijk met wel 1000 zitplaatsen.

Stornoway heeft ondanks haar kleine omvang toch sinds 1937 een eigen vliegveld dat niet alleen de plaats zelf maar ook het hele eiland dient. De luchthaven van Stornoway heet Stornoway airport (SYY) en ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de binnenstad van Stornoway verwijderd. Het is niet mogelijk om vanuit Nederland direct naar Stornoway te vliegen en daardoor moet u in ieder geval één overstap maken, hoogst waarschijnlijk in een grotere Schotse stad.

Goedkoop naar Stornoway vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Stornoway? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Stornoway te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Stornoway? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Stornoway vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Stornoway deals. Tip: voor een last minute Stornoway vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Stornoway Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Stornoway  

Hoe lang is het vliegen naar Stornoway? Vanuit Schiphol vliegt u naar Southampton deze vlucht duurt 1 uur en 15 minuten. Vanuit Southampton vliegt u 1 uur en 35 minuten naar Edinburgh. De vliegtijd vanuit Edinburgh naar Stornoway bedraagt 1 uur en 5 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Stornoway

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Stornoway aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Stornoway zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024