Vliegen naar Poznan

Goedkoop vliegen naar Poznan Polen? De beste en goedkoopste verbinding is meestal een vlucht Eindhoven - Poznan!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 293,-

KLM

aanbevolen v.a. € 164,-

Flixbus

aanbevolen v.a. € 70,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Poznan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Poznan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Poznan

Kaart Poznan

Lees meer over Poznan

...

 

Vliegen vanuit Nederland naar Poznan Polen, de snelste en is meestal ook de goedkoopste verbinding als je kiest voor een vlucht Eindhoven Poznan.

Vliegticket Eindhoven - Poznan: Wizzair vluchten

De beste verbinding vanuit Nederland met Poznan is, zoals voor in veel gevallen als je voordelige vliegtickets Polen zoekt, vanaf Eindhoven airport. Vanuit deze luchthaven gaan 4 keer per week een directe vlucht naar Poznan. Deze rechtstreekse vlucht is in slechts 1.30 uur op bestemming!

Is er een directe vlucht Poznan te koop vanaf andere luchthavens?
Er zijn helaas geen rechtstreekse vliegverbindingen tussen Amsterdam en Poznan. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Warschau naar Poznan. Luchthaven Pozna-Henryk Wieniawski (POZ) ligt op 20 minuten rijden van het stadscentrum van Poznan.

Niet te missen tijdens jouw vakantie
Poznan is een stad in het westen van Polen. Deze stad, gelegen aan de Warta-rivier, is een van de oudste steden van Polen. Poznan claimt zelfs de eerste hoofdstad van Polen te zijn. De belangrijkste bezienswaardigheden van Poznan in een keer ontdekken? In Poznan ligt de Koninklijke Route, een route die speciaal voor toeristen uitgestippeld is. Je loopt langs de belangrijkste historische en culturele bezienswaardigheden. Deze route lopen? In het Pools het deze route 'Trakt Krolewsko-Cesarski w Poznaniu'.

Wat is de beste reistijd voor Poznan?
Juli en augustus zijn de warmste maanden van Poznan, met overdag temperaturen van rond de 24 graden celsius. In deze maanden regent het ook het minst. December en januari zijn een stuk grauwer en kouder, het kwik schommelt dan gedurende dag en nacht rond het vriespunt.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een beter wegennet in en om Poznan. Wat al wel goed voor elkaar is, is het openbaar vervoer in Poznan. Je vindt er een goed tramsysteem met daarbij vele buslijnen. Je kunt je dus makkelijk verplaatsen in Poznan.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Poznan Airport op Vliegveldinfo.nl.

 

Goedkoop naar Poznan vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Poznan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Poznan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Poznan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Poznan vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Poznan deals. Tip: voor een last minute Poznan vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Poznan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Poznan  

Hoe lang is het vliegen naar Poznan? De vliegtijd Amsterdam Poznan duurt ongeveer 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Poznan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Flixbus
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Poznan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Poznan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024