Vluchten naar Andalusie

Welke luchthaven voor Andalusie? De beste aanbiedingen voor de vliegvelden in Andalusie op een rij!

Goedkope vliegtickets Andalusie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Malaga
bestemming Malaga

Malaga is niet alleen één van de populairste badplaatsen van Andalusië, de stad dient als toegangspoort voor de regio. Malaga heeft van allee steden in Andalusië de luchthaven waar de meeste (voordelige) vluchten naar toe gaan vanaf Nederland en omstreken. Je kan onder andere zeer frequent naar de stad vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Brussel. 

Luchthavens in Andalusie

Kaart Andalusie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Andalusie

Tot de veelgestelde vragen aan onze redactie behoort die over de beste verbinding van Nederland naar Andalusië. Er zijn twee internationale luchthavens en drie regionale vliegvelden in Andalusie. 

De internationale vliegvelden zijn Malaga en Sevilla. Maar ook naar de regionale vliegvelden Jerez, Almeria en Granada gaan directe vluchten vanuit de Benelux.

Directe vluchten Andalusie vliegvelden
De meeste Nederlandse reizigers besluiten uiteindelijk om naar Málaga te vliegen. Waarschijnlijk is dit het gevolg van dat de meeste rechtstreekse vluchten naar Andalusie ook naar Malaga zijn. O.a. met Transavia zijn er vluchten vanaf Amsterdam en Eindhoven. Je kunt vliegen met KLM vanaf Amsterdam. En ook Ryanair vliegt naar dit vliegveld in Andalusie vanuit Eindhoven.

Sevilla is de tweede luchthaven van Andalusie waar het gaat om directe vluchten vanuit Nederland. Kies o.a. voor KLM vanaf Schiphol, of vlieg met Transavia of Ryanair vanuit Eindhoven. Hou er rekening mee dat vertrek van regionale vliegvelden vaak voordeliger is!

Goedkoop naar Andalusie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Andalusie? De beste tijd om goedkope vliegtickets Andalusie te vinden zijn het voorjaar en najaar!
  • Goedkoop vliegen naar Andalusie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Andalusie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Andalusie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Andalusie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Andalusie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Andalusie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Andalusie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Andalusië? 

Hoe lang is het vliegen naar Andalusie? De vluchtduur is om en nabij de 2 uur en 45 minuten op een directe vlucht. Afhankelijk van het gekozen vliegveld, windkracht en de windrichting duurt de vlucht circa 15 minuten langer of korter.

Bijkomende kosten bij vluchten Andalusie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUIFly.be
- *
KLM
 € 10,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
Transavia
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Andalusie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Andalusie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Andalusie zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023