Vliegen naar Faroe Islands

Reizen naar Faröer Eilanden? Deze schitterende eilanden groep, ook wel Faroe Islands genoemd, maken deel uit van Denemarken ook al liggen de Faeroer dichterbij...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Faroe Islands voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Faroe Islands

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Faroe Islands

... Schotland, Noorwegen en IJsland! De hoofdstad van de Faroe Islands is Torshavn. Voor onze begrippen een provinciestadje met slechts een 50.000 inwoners. Sinds Floort Dessing De Faeröer Eilanden bezocht willen ook veel Hollanders naar de mooie eilanden op vakantie!

Vliegen naar de Faroe Eilanden? Het is niet eenvoudig goedkope vluchten naar de Faroe Islands te vinden. Eventuele aanbiedingen kan je op deze pagina echter volgen middels het aanmaken van een flight alert.

De luchthaven van de Faroe Islands heeft als Airport code FAE. Dit vliegveld ligt overigens niet bij de hoofdstad Torshavn maar op het eiland Vagar.

Goedkoop naar Faroe Islands vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Faroe Islands vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Faroe Islands te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Faroe Islands? Geef je op voor de Faroe Islands Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Faroe Islands vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Faroe Islands kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Faroe Islands in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Faroe Islands boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Faroe Islands in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Faroe Islands Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Faroe Islands 

Hoe lang is het vliegen naar Faroe Islands? De vluchtduur is circa 5,5 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Faroe Islands

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Faroe Islands o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Faroe Islands met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Faroe Islands. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Faroe Islands zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares