Vliegen naar Essen

Essen is een stad in het westen van Duitsland, ongeveer ten hoogte van Eindhoven. Essen heeft een rijk cultureel leven, er daarom zijn er ook vele bezienswaardigheden in...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 38,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Essen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Essen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Essen

Kaart Essen

Lees meer over Essen

... Essen. Zo vind je er het bekende Aalto-Theater, maar ook bijzondere musea en natuurlijk de historische kathedraal van Essen. Daarnaast is er in Essen aan het eind van het jaar één van de grootste kerstmarkten van Duitsland.

Als je een bezoek aan Essen wilt brengen, kun je overwegen om met de trein in plaats van het vliegtuig te gaan. Vanaf Amsterdam Centraal is het 2 uur en 20 minuten in de trein. Vertrek je vanuit Arnhem? Dan is het iets meer dan een uur reizen.

Ten zuiden van Essen ligt Essen Mulheim Airport. Dit is echter een vliegveld dat vooral voor sportvliegtuigjes gebruikt wordt. Ongeveer 20 minuten rijden van Essen ligt Dusseldorf Airport. Vanaf hier gaan er wel vele (internationale) vluchten. Meer naar het oosten van Essen ligt Dortmund Airport, waarvandaan er ook vluchten vertrekken.

In Essen is het reizen per openbaar vervoer erg gemakkelijk. Je vindt er trams en bussen die je naar bijna elke uithoek van de stad kunnen brengen.

Goedkoop naar Essen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Essen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Essen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Essen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Essen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Essen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Essen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Essen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Essen in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Essen Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Essen

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Essen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Essen met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Essen zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024