Vliegen naar Duisburg

Wil je Duisburg bezoeken? Je kunt overwegen om in plaats van het vliegtuig de trein de nemen, vanaf Amsterdam Centraal zit je in 2 uur midden in Duisburg! Dichtbij, maar je hebt...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 38,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Duisburg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Duisburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Duisburg

Kaart Duisburg

Lees meer over Duisburg

... het gevoel dat je er even helemaal uit bent. In Duisburg vind je namelijk prachtige hotels, een casino en niet ver buiten de stad het bekende Landschaftpark, een park midden in de ruines van een stilgelegd hoogovencomplex. Je kunt hier van het uitzicht genieten en dit bizarre park aanschouwen, maar voor een beetje meer actie hebben ze gezorgd dat je kunt duiken in een gastank en zijn er klimmuren aangelegd.

Het klimaat in Duisburg is niet veel anders dan het klimaat in Nederland. In juli en augustus ligt de temperatuur rond de 22 graden celsius, in de winter rond de 4 graden. Opvallend is dat in juni relatief veel regen valt, als je het vergelijkt met de andere maanden.

Als je een verre reis gaat maken is het ook te moeite waard om te kijken of het voordeliger is om te vliegen vanaf Duisburg in plaats van Amsterdam.

Goedkoop naar Duisburg vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Duisburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Duisburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Duisburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Duisburg vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Duisburg deals. Tip: voor een last minute Duisburg vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Duisburg Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Duisburg

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Duisburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Duisburg zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024