Vliegen naar Duisburg

Wil je Duisburg bezoeken? Je kunt overwegen om in plaats van het vliegtuig de trein de nemen, vanaf Amsterdam Centraal zit je in 2 uur midden in Duisburg! Dichtbij, maar je hebt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Duisburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Duisburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Duisburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Duisburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Duisburg? Geef je op voor de Duisburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Duisburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Duisburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Duisburg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Duisburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Duisburg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Duisburg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Duisburg

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Duisburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Duisburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Duisburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Duisburg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017