Vliegen naar Verenigde Arabische Emiraten

Vluchten naar Verenigde Arabische Emiraten? De beste aanbiedingen naar bestemmingen in de VAE!

Goedkope vliegtickets Emiraten : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dubai
bestemming Dubai

De meeste vluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten vanuit Nederland en Belgie betreffen vluchten naar het Emiraat Dubai.

Vliegtickets Emiraten : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Abu Dhabi
bestemming Abu Dhabi

Het Emiraat Abu Dhabi is sterk in opkomst bij toeristen met zijn super de luxe hotels en bruisende uitgaansleven. Ook naar dit Emiraat zijn rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam.

Luchthavens in Verenigde Arabische Emiraten

Kaart Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Emiraten

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar de Verenigde Arabische Emiraten?  Op zoek naar een mooie aanbieding naar de Emiraten? De populairste luchtvaatmaatschappij om naar de Emiraten te vliegen is natuurlijk Emirates Airlines! Maar ook Qatar en KLM hebben veel trouwe [assagiers vanaf Schiphol.

De Verenigde Arabische Emiraten: bestemmingen
De VAE bestaan uit een zevental kleine landjes, genaamd Emiraten, dat zich samen in 1971 bijeenvoegde. De laatste van de zeven Emiraten; Ras Al-Khaimah sloot zich een jaar later in 1972 aan. De aamgesloten staten zijn Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Fujairah, Umm Al Qaywayn en als laatste Ras Al-Khaimah.

Dubai is voor Nederlanders het bekendste met haar extravagante bouwwerken zoals de gigantische palmboom eilanden, het allerhoogste gebouw ter wereld genaamd de Burj Al Khalifa.


Handige informatie over de vliegvelden in Verenigde Arabische Emiraten vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Bijzondere vakantiebestemming

De landjes kennen een zeer hoge welvaart door de overvloedige aanwezigheid van olie in de aardbodem. De fossielen brandstoffen zijn niet gelijkmatig verdeeld over de staten Er wordt zelfs zoveel geld verdiend aan olie dat inwoners van de Emiraten geen belasting hoeven te betalen en hun universitaire studie betaald krijgen, zelfs in het buitenland!

Reisadvies
Hier tref je een overzicht met maatregelen n.a.v. COVID in de Emiraten. Check tevens altijd het reisadvies voor de Verenigde Arabische Emiraten van Buitenlandse Zaken.

Goedkoop naar Verenigde Arabische Emiraten vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Verenigde Arabische Emiraten? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Verenigde Arabische Emiraten te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Verenigde Arabische Emiraten? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Verenigde Arabische Emiraten vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Verenigde Arabische Emiraten deals. Tip: voor een last minute Verenigde Arabische Emiraten vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Verenigde Arabische Emiraten Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Verenigde Arabische Emiraten? 

Een vlucht naar de Arabische Emiraten duurt niet heel lang, dit maakt het tevens een bestemming voor kortere vakanties! De vliegtijd naar de Verenigde Arabische Emiraten, al verschilt het per Emiraat, bedraagt ongeveer 6 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Verenigde Arabische Emiraten

Aanbieder
Reserveringskosten
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Corendon.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Verenigde Arabische Emiraten aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Verenigde Arabische Emiraten zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024