Vliegen naar Madagaskar

Op zoek naar iets wat je nog nooit gezien hebt, iets bijzonders? Dan is Madagaskar een perfecte vakantiebestemming. De bijzondere dieren en planten op Madagaskar vind je...   

> lees meer
KLM Werelddeal laatste dag: Madagaskar va €577!⏩⏩
VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 561,-

Tix

aanbevolen v.a. € 570,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 561,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Madagaskar voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Madagaskar

Kaart Madagaskar

Lees meer over Madagaskar

... nergens anders. Dit komt omdat dit eiland miljoenen jaren heeft kunnen evolueren zonder dat er andere dieren van het vaste land bij kwamen. Je vind er nu dan ook de gekste vormen en maten die je maar kunt bedenken.

Is een rondreis Madagaskar de moeite waard?
Madagaskar is zeer geschikt voor een rondreis. Je kunt natuurlijk met een georganiseerde rondreis op reis gaan, of je gaat zelf op pad. Elk stukje van Madagaskar, zuid, west, oost en noord, heeft weer een ander bijzondere plant of dier. Op Madagaskar vind je dan ook maar liefst 3 bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Wanneer is het de beste reistijd Madagaskar?
Madagaskar kent twee seizoenen: het droge- en het regenseizoen. Van mei tot en met oktober is het droge seizoen met ook koelere temperaturen. Vooral november is erg nat, het onweert dan ook vaak. Houdt er wel rekening mee dat het weer ook afhankelijk is waar je op Madagaskar verblijft. De oostkust is bijvoorbeeld het hele jaar door regenachtig, terwijl het zuidwesten juist het meest droge gebied van Madagaskar is.

Goedkope vliegtickets Madagaskar vanaf Amsterdam boeken?  Vanaf de hoofdstad van Madagaskar, Antananarivo, gaan vele internationale vluchten. Vanaf Amsterdam moet je wel een overstap maken, dit kan in vele steden, zoals Parijs of Johannesburg.

Goedkoop naar Madagaskar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Madagaskar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Madagaskar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Madagaskar? Geef je op voor de Madagaskar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Madagaskar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Madagaskar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Madagaskar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Madagaskar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Madagaskar in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Madagaskar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Madagaskar  

Hoe lang is het vliegen naar Madagaskar? De vluchtduur Madagaskar vanaf Amsterdam is omstreeks 11 uur.

Nieuwste Error Fares

KLM Werelddeal Weken

€ 270 ,-
Toronto
€ 27 ,-
Praag

Bijkomende kosten bij vluchten Madagaskar

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Connections
- *
Kenya Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Madagaskar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Madagaskar met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Madagaskar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Madagaskar zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019