Vliegen naar Madagaskar

Op zoek naar iets wat je nog nooit gezien hebt, iets bijzonders? Dan is Madagaskar een perfecte vakantiebestemming. De bijzondere dieren en planten op Madagaskar vind je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Madagaskar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Madagaskar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Madagaskar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Madagaskar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Madagaskar? Geef je op voor de Madagaskar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Madagaskar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Madagaskar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Madagaskar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Madagaskar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Madagaskar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Madagaskar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Madagaskar

Hoe lang is het vliegen naar Madagaskar? De vluchtduur Madagaskar vanaf Amsterdam is omstreeks 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Madagaskar

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Madagaskar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Madagaskar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Madagaskar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Madagaskar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017