Vliegen naar Madagaskar

Goedkoop reizen naar Madagaskar? Hier tref je de beste deals voor een vliegticket Madagaskar handig  per vertrekluchthaven onder elkaar!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 786,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,096,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Madagaskar voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Madagaskar

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Madagaskar

Kaart Madagaskar

Lees meer over Madagaskar

...

Op zoek naar iets wat je nog nooit gezien hebt, iets bijzonders? Dan is Madagaskar een perfecte vakantiebestemming. De bijzondere dieren en planten op Madagaskar vind je nergens anders. Dit komt omdat dit eiland miljoenen jaren heeft kunnen evolueren zonder dat er andere dieren van het vaste land bij kwamen. Je vind er nu dan ook de gekste vormen en maten die je maar kunt bedenken.

Is een rondreis Madagaskar de moeite waard?
Madagaskar is zeer geschikt voor een rondreis. Je kunt natuurlijk met een georganiseerde rondreis op reis gaan, of je gaat zelf op pad. Elk stukje van Madagaskar, zuid, west, oost en noord, heeft weer een ander bijzondere plant of dier. Op Madagaskar vind je dan ook maar liefst 3 bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Wanneer is het de beste reistijd Madagaskar?
Madagaskar kent twee seizoenen: het droge- en het regenseizoen. Van mei tot en met oktober is het droge seizoen met ook koelere temperaturen. Vooral november is erg nat, het onweert dan ook vaak. Houdt er wel rekening mee dat het weer ook afhankelijk is waar je op Madagaskar verblijft. De oostkust is bijvoorbeeld het hele jaar door regenachtig, terwijl het zuidwesten juist het meest droge gebied van Madagaskar is.

Goedkope vliegtickets Madagaskar boeken? 
Vanaf de hoofdstad van Madagaskar, Antananarivo, gaan vele internationale vluchten. Vanaf Amsterdam moet je wel een overstap maken, dit kan in vele steden, zoals Parijs of Johannesburg. Vergelijk de prijs van vliegtickets Madagascar wel bij meerdere aanbieders hierboven. Per vertrekdatum kan telkens weer een andere luchtvaartmaatschappij voordeliger zijn! Tip: maak ook gebruik van onze Madagaskar flight alert service hierboven. Dan weet je het als eerste als er bijzondere prijsacties zijn. Zo hadden we even terug bijvoorbeeld een geweldige Black Friday vliegticket Madagaskar aanbieding van maar 469,- retour!

Goedkoop naar Madagaskar vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Madagaskar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Madagaskar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Madagaskar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Madagaskar vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Madagaskar deals. Tip: voor een last minute Madagaskar vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Madagaskar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Madagaskar  

Hoe lang is het vliegen naar Madagaskar? De vluchtduur Madagaskar vanaf Amsterdam is omstreeks 11 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Madagaskar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Kenya Airways
- *
Air France
 € 10,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Madagaskar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Madagaskar zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024