Vliegen naar Corsica

Het Franse eiland Corsica is bereikbaar per vliegtuig, want het eiland heeft 4 luchthavens met diverse verbindingen. Naast lijnvluchten en zomercharters, die veelal een directe verbinding hebben met Ajaccio, is het ook een optie om met één van de bekende prijsvechters te vliegen. Bekijk dan zeker eens tickets naar Figari en houdt rekening met een vertrek v.a. Brussel Charleroi. Vergelijk dus zeker alternatieve routes voor de goedkoopste vliegtickets naar Corsica.

Goedkope vliegtickets Corsica: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ajaccio
Vliegtickets Corsica: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bastia

Goedkoop naar Corsica vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Corsica vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Corsica te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Corsica? Geef je op voor de Corsica Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Corsica vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Corsica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Corsica in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Corsica boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Corsica in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Corsica als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Corsica

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Corsica o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Corsica met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Corsica. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Corsica zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017