Vliegen naar Sri Lanka

Vanaf Amsterdam kan je sinds winter 2016 / 2017 ook weer rechtstreeks naar Sri Lanka vliegen met KLM. De luchtvaartmaatschappij heeft overigens ook een groot aantal niet directe vluchten met 1 of meer transfers. Wie naar dit mooie eiland in de Indische Oceaan wil vliegen doet er echter goed aan ook even bij de online reisbureaus op deze pagina naar de acties te kijken. Deze hebben soms mooie deals met luchtvaartmaatschappijen uit Azië en het Midden Oosten.

Goedkope vliegtickets Sri Lanka : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Colombo

Vergelijk goedkope vliegtickets Sri Lanka voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Sri Lanka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sri Lanka vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sri Lanka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sri Lanka? Geef je op voor de Sri Lanka Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sri Lanka vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sri Lanka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sri Lanka in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sri Lanka boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sri Lanka in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Sri Lanka Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sri Lanka 

Hoe lang is het vliegen naar Sri Lanka? De vluchtduur is een kleine 10 uur voor een rechtstreekse vlucht Sri Lanka vanaf Amsterdam Schiphol Airport. De gemiddelde vliegtijd naar Sri Lanka voor vluchten inclusief 1 transfer of tussenstop is 12,5 uur. Maar dit kan aanzienlijk oplopen! Let dus naast de prijs zeker ook op de totale vluchtduur van je reis bij het boeken.

Bijkomende kosten bij vluchten Sri Lanka

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sri Lanka o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sri Lanka met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sri Lanka. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sri Lanka zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares