Vliegen naar Chongqing

Chongqing betekent ‘opnieuw feestvieren’, en dat moet ook wel lukken in een stad met 8 miljoen inwoners. De stad Chongqing is een van de snelstgroeiende steden en van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,409,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chongqing voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chongqing

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chongqing

Kaart Chongqing

Lees meer over Chongqing

... groot economisch belang voor China. Het is een havenstad in West China, maar het ligt niet aan zee. In Chongqing komen 2 rivieren samen: de rivier Yangtze en de Jailingrivier. Een absolute bezienswaardigheid in de streek van Chongqing zijn de rotssculpturen. Deze kunstwerken, gemaakt ergens tussen de 7e en 13e eeuw, vind je in het plaatsje Dazu wat 2 uur rijden is van Chongqing.

Chongqing is een goed uitgangspunt om West China te verkennen of een cruise over de indrukwekkende wateren te maken. De zomers zijn aangenaam warm met een graad of 28, de winters zijn koeler met gemiddeld 9 graden celsius.

Een half uur ten noorden van Chongqing vind je de luchthaven. Het is een groot vliegveld met vele internationale vluchten, maar helaas gaat er geen rechtstreekse vlucht naar Amsterdam. Vlieg je met KLM dan maak je waarschijnlijk een tussenstop in Beijing. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Chongqing Jiangbei Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Chongqing vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chongqing? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chongqing te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chongqing? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chongqing vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Chongqing kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Chongqing vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chongqing boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chongqing in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Chongqing Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chongqing  

Hoe lang is het vliegen naar Chongqing? De vliegtijd naar Chongqing bedraagt 13 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Chongqing

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chongqing aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chongqing met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chongqing zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024