Vliegen naar Chongqing

Chongqing betekent ‘opnieuw feestvieren’, en dat moet ook wel lukken in een stad met 8 miljoen inwoners. De stad Chongqing is een van de snelstgroeiende steden en van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chongqing voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chongqing vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chongqing vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chongqing te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chongqing? Geef je op voor de Chongqing Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chongqing vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chongqing kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chongqing in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chongqing boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chongqing in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chongqing als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chongqing

Hoe lang is het vliegen naar Chongqing? De vliegtijd naar Chongqing bedraagt 13 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Chongqing

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chongqing o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chongqing met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chongqing. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chongqing zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017