Vliegen naar Cardiff

De grootste stad en tevens hoofdstad van Wales is Cardiff. Leuk om te bezoeken in deze stad is het kasteel en de haven. De haven was vroeger een kolen handelsplaats en was erg...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 256,-

KLM

aanbevolen v.a. € 189,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cardiff voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cardiff

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cardiff

Kaart Cardiff

Lees meer over Cardiff

... belangrijk voor Wales.

Iets buiten Cardiff is St. Fagans gevestigd. Hier vind je het Welsh Folk Museum, dit is een openluchtmuseum waar je kennismaakt met het Wales van vroeger. Zo kun je hier een oude school en kapel bekijken en er zijn huisjes waar oude ambachten gedemonstreerd worden. Daarnaast is de omgeving van Wales indrukwekkend mooi en uitstekend geschikt om te wandelen en fietsen.

Neem wel voor de zekerheid altijd een paraplu of regenjack mee, Wales staat nu eenmaal niet bekend om het prachtige weer. In juli is de gemiddelde temperatuur overdag 21 graden Celsius, en is er altijd kans op een bui. In de winter komt het kwik meestal niet boven de 10 graden uit. Vanaf Amsterdam vliegt onder andere KLM rechtstreeks naar Cardiff International Airport. De vlucht duurt ongeveer 1,5 uur.

Goedkoop naar Cardiff vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cardiff? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cardiff te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cardiff? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cardiff vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cardiff deals. Tip: voor een last minute Cardiff vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cardiff Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cardiff  

Hoe lang is het vliegen naar Cardiff? De vliegtijd naar Cardiff bedraagt 1 uur en 20 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Cardiff

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Brussels Airlines
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cardiff aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cardiff zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024