Vliegen naar Wales

Goedkoop vliegen naar Wales? Welk vliegveld in Wales? Bekijk onderstaande Wales aanbiedingen en tips

Goedkope vliegtickets Wales : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cardiff
bestemming Cardiff

Cardiff vervult als hoofdstad van Wales een belangrijke plek als economisch, cultureel en toeristisch hart. Bezoek eens het historische Castle Cardiff.

Last minute vliegtickets Wales

Luchthavens in Wales

Kaart Wales

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Wales

Wales is een constituerend land onder de vlag van Groot-Brittannië en het is gelegen in het zuid westen van het eiland. Wales heeft met haar vele grootse kastelen en burchten zoals Shirburn Castle prachtige bezienswaardigheden voor de liefhebbers van het mystieke middeleeuwse Wales. In Wales bevinden zich eigenlijk maar drie steden;  Cardiff, Swansea en Newport. Wales staat dan ook bekend om haar prachtige authentieke "countryside" ...


Vliegveld Wales
Het belangrijkste vliegveld in Wales ligt in Cardiff. Deze internationale luchthaven heet niet geheel onverwacht Cardiff International Airport. Dit vliegveld heeft overigens slechts 1 landingsbaan en ligt op 12 kilomter ten westen van het stadscentrum van Cardiff vandaan.

Cardiff ligt in het zuiden van Wales, dat maakt de luchthaven geschikt voor het bezoeken van zuid en midden Wales. Wil je liever naar het noorden van Wales? Dan kun je eventueel kijken naar vluchten naar Liverpool of Manchester.

Vanuit Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Cardiff. De vluchtduur bedraagt ongeveer anderhalf uur. Kijk bijvoorbeeld eens naar aanbiedingen van luchtvaartmaatschappij KLM. Vergelijk ook zeker eens een vertrek vanaf een andere luchthaven.

Ontdek het prachtige Wales
De bekende groene heuvels en velden lijken oneindig ver te reiken in dit relatief kleine land dat op de 3 steden na nog de echte rust kan geven aan de natuurliefhebbers. De kustlijn van Wales is befaamd om haar schoonheid en de diverse fauna in het gebied.

Met Cardiff als hoofdstad heeft Wales een prachtige pittoreske hoofdstad met bergen aan cultuur. Denk aan de kleine oude Engelse boekwinkeltjes, het historische Castle Cardiffen het grootste Millenium Stadion. Als je een dagje wilt gaan shoppen in de hoofdstad kan dit op vele locaties door de hele stad. Denk aan Cardiff Central Market, een grootse overdekte markt met van alles en nog wat. In het kasteelkwartier kan je geweldige winkels vinden in de diverse indoor shopping centrums zoals de Royal Arcade. De bekendste shoppingstraten zijn High Street en St Mary Street.

Goedkoop naar Wales vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wales? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wales te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wales? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wales vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Wales kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Wales vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wales boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wales in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Wales Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Wales? 

De vluchtduur van Amsterdam Schiphol Airport naar het Cardiff International Airport in Wales is ongeveer een uur en twintig minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Wales

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wales aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wales zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024