Vliegen naar Wales

Wales is een constituerend land onder de vlag van Groot-Brittannië en het is gelegen in het zuid westen van het eiland. Wales heeft met haar vele grootse kastelen en burchten zoals Shirburn Castle prachtige bezienswaardigheden voor de liefhebbers van het mystieke middeleeuwse Wales. In Wales bevinden zich eigenlijk maar drie steden;  Cardiff, Swansea en Newport. Wales staat dan ook bekend om haar prachtige authentieke "countryside" ...

Goedkope vliegtickets Wales : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cardiff

Vergelijk goedkope vliegtickets Wales voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Wales vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wales vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wales te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wales? Geef je op voor de Wales Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wales vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Wales kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Wales in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wales boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wales in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Wales Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Wales? 

De vluchtduur van Amsterdam Schiphol Airport naar het Cardiff International Airport in Wales is ongeveer een uur en twintig minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Wales

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Wales o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wales met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Wales. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wales zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares